Viata dintre Vieti – Partea I

Despre experientele umane, acelea traite in corp fizic stim destul de multe caci avem posibilitatea sa le experimentam din plin pe propria persoana si sa le observam la cei din jur.

Daca citesti acest articol cu siguranta ai constientizat ca trebuie sa fie mai mult decat ceea ce vedem, ca viata in deplinatatea ei nu poate fi doar ceea ce am fost domesticiti sa credem ca este. Exista acel ceva in interiorul fiintei noastre ca stie cu siguranta ca suntem mult mai mult decat 2 maini, 2 picioare si un cap; existenta noastra nu poate sa fie redusa la nastere, competitie, moarte.

In aceste timpuri in care Mama Pamant se trezeste determinandu-ne pe tot mai multi dintre cei ce o locuiesc sa se trezeasca avem acces la o cunoastere tot mai inalta, creandu-ni-se contextul potrivit amintirii identitatii noastre.

Tot mai multi dintre noi ne intrebam ce este dincolo de viata umana. Dincolo de viata umana este acel spatiu care a primit numele de viata dintre vieti – spatiul de existenta a sufletelor intre 2 incarnari. Dar ce se intampla acolo?

Sa o luam cu inceputul.

Atunci cand corpul fizic isi inceteaza activitatea si trece prin ceea ce am fost invatati sa numim „moarte”, sufletul se detaseaza de corp. Sunt suflete care se ridica in lumina aproape instant, precum si suflete care aleg sa mai ramana o vreme in acest spatiu si sa observe ce se intampla cu corpul lor si cu cei dragi (voi aprofunda acest aspect intr-un articol ulterior).

De indata ce se ridica intr-un spatiu de lumina de vibratie inalta sufletul este intampinat. De cele mai multe ori cel care il intampina este ghidul spiritual primar (acea entitate inteleapta si iubitoare care ne este alaturi atat in timpul incarnarilor cat si intre). Uneori sufletul este intampinat si ajutat in aceasta tranzitie de catre oamenii dragi pe care i-a avut alaturi. Acestia pot sa fie suflete care au parasit pamantul deja sau suflete care experimenteaza inca o viata umana. In acel spatiu timpul este cel putin diferit.

Cel (sau cei) care intampina sufletul il conduc apoi intr-un spatiu de vindecare. Aceasta este o zona in care sufletul se reface dupa experienta umana. In functie de gradul de evolutie al sufletului si de experienta prin care a trecut acest proces de vindecare poate fi mai intens si de durata mai mare sau mai scurt. Acesta este un proces pe care unii oameni care acceseaza aceasta amintire prin regresie il aseamana cu un proces de dezbracare de anumite costume greoaie sau de reumplere si reintregire a aurei.

O data vindecarea finalizata, sufletul participa impreuna cu Ghidul sau la procesul de revizuire a vietii care a trecut. Este o recapitulare a acelei experiente cu scopul de a identifica ce a functionat bine si ce ar fi putut fuctiona diferit. Este important de mentionat ca acest proces se petrece dintr-un spatiu de iubire, fara judecata. Atunci cand apare judecata si invinovatire singurul care face acest lucru este insusi sufletul. Indiferent ce a fost sau n-a fost in acea viata Ghizii nu judeca si nu condamna niciodata.

Dupa ce a fost finalizat si acest proces sufletul este condus in locul de intalnire a familiei de suflete din care face parte.

Voi vorbi despre aceasta etapa si despre cea care urmeaza in Viata dintre Vieti in articolul urmator. Pana atunci te invit (as putea spune chiar ca te provoc) sa-ti dai voie sa-ti simti maretia sufletului, dincolo de forma si mastile umane.

Iubire, lumina si armonie,

Ruxandra