Viata dintre Vieti – Partea II – Grupul de Suflete si Consiliul Inteleptilor

Am vorbit in articolul Viata dintre Vieti – Partea I despre inceputul calatoriei sufletului in acel spatiu minunat dintre vieti. Ti -am povestit in acel material despre detasarea sufletului de corpul fizic, despre intalnirea cu Ghidul Spiritual primar si despre revizuirea vietii care tocmai a trecut.

Spuneam atunci ca urmatoarea etapa in care sufletelul trece este intalnirea grupului primar de suflete. Aceste suflete sunt cele impreuna cu care sufletul impartaseste o misiune comuna sau/si o lectie comuna. In mod obisnuit acest grup este format din 8-15 suflete, dar se intampla frecvent ca clientii sa perceapa un numar intre 3 si 22 de suflete in componenta grupului primar.

Adesea sufletele aflate in acelasi grup au aceeasi culoare a energiei. Multi dintre acestia sunt prezenti atat in viata actuala, precum si in experiente trecute. Ii putem intalni pe toti impreuna intr-o experienta umana sau dispersat.

Modul in care sunt formate aceste grupuri este unul foarte dinamic. Grupurile acestea nu sunt fixe, ci tangentiale. De exemplu in familia mea de suflete pot fi diversi prieteni si persoane din familie, dar asta nu inseamna ca grupul primar al fiecaruia dintre ei are aceeasi componenta, ci doar un punct tangent.

Este important de precizat ca atunci cand intalnim in plan uman unul din sufletele din familia primara recunoasterea intuitiva este puternica si simtim o legatura stransa. Totusi nu neaparat traim impreuna cu acestia relatii armonioase. Se intampla frecvent ca aceste suflete sa vina in roluri care ne motiveaza spre vindecare prin atingerea celor mai profunde rani.

In acest grup se fac diverse pregatiri si intelegeri inaintea unei noi incarnari. Vom vorbi mai mult despre acest subiect atunci cand vom ajunge la capitolul contractelor intre suflete.

Pe langa grupul primar, fiecare dintre noi interactionam cu diferite grupuri de suflete secundare. Impreuna cu unii dintre acestia „lucram” diverse aspecte in timpul vietilor umane. Legatura cu acestia este mai putin stransa si intalnirile mai rare si adesea (dar nu mereu) mai putin incarcate emotional.

Urmatoarea etapa o constituie intalnirea Consiliului Inteleptilor. Fiecare suflet viziteaza acest spatiu cel putin o data in timpul vietii dintre vieti. Este una dintre cele mai importante parti ale regresiei in viata dintre vieti si adesea o zona cu focus major.

Aceasta intalnire abunda in simboluri. Pornind de la traseul pe care sufletul percepe ca il parcurge spre locul de intalnire cu Consiliul, continuand cu spatiul in care are loc aceasta intalnire (majoritatea clientilor descriu acest loc ca fiind foarte impunator, adesea apare sub forma unui templu sau palat impecabil realizat in cele mai mici detalii) pana la vestimentatia membrilor Consiliului. Fiecare astfel de element poarta in sine o semnificatie ce poate fi foarte importanta pentru cel care traieste experienta.

Foarte frecvent cei Intelepti poarta diverse brose sau alte accesorii si elemente decorative. In timpul procesului de regresie cel care il parcurge are posibilitatea de a intreba si afla ce inseamna acest simbol, care este mesajul din spatele acestuia.

De cele mai multe ori in acest Consiliu se afla intre 3 si 5 membri, dar se poate intampla ca un suflet sa intalneasca 3-15 Intelepti.

Sufletul primeste feedback cu privire la experienta trecuta si sfaturi cu privire la experienta care va urma.

Atunci cand stabilirea planului de viata, a misiunii si a lectiei pentru urmatoarea viata sunt stabilite de suflet impreuna cu Ghidul, la acest consiliu sunt rediscutate deciziile majore cu privire la acea experienta. In alte cazuri, toata acea planificare se face direct aici.

Foarte frecvent tot in acest loc sunt stabilite care sunt darurile precum si problemele nerezolvate pe care sufletul le va lua cu el. In acest proces i se comunica si cum isi va putea accesa darurile si vindeca ranile din trecut.