Tristetea de fiecare zi – Povestea Alexandrei

Am cunoscut-o pe Alexandra intr-una dintre „deplasarile” mele in tara. Am lucrat impreuna atunci, apoi ea a venit la Bucuresti pentru a continua procesul.

Este o femeie trecuta putin de 30 de ani, inteligenta, cu preocupari in domeniul dezvoltarii personale si a terapiilor alternative. Intr-una dintre sedintele noastre, imi povestea ca simte tristete, o tristete profunda care nu avea nici o explicatie sau cauza in momentul curent al vietii ei. Mai mult, valul de tristete se accentua in fiecare zi aproximativ in intervalul 13-16 atat de puternic incat adesea o determina sa planga.

Am decis sa cautam si sa rezolvam cauza acestui sentiment de tristete.

Dupa procesul obisnuit de relaxare prin hipnoza am cerut Sinelui ei Superior sa o duca in acea experienta trecuta acolo unde exista sursa sentimentului de tristete pe care il experimenta. (In aceste procese stim mereu de unde plecam, dar cam niciodata unde ajungem. Sursa unei astfel de emotii poate sa fie in egala masura intr-o viata trecuta, in copilaria curenta sau in viata intrauterina. Subconstientul stie mereu unde e sursa, oricare ar fi ea.)

In regresie, Alexandra s-a perceput in corpul unui barbat. Primul moment pe care l-a retrait a fost la vremea cand barbatul avea aproximativ 30 ani (putin sub varsta ei la momentul sedintei). Era intr-o incapere alba cu tablouri vechi, imbracat in haine „de lucru”. Simtea furie si dezamagire. Aflase ca femeia pe care o iubea il tradase si venise acum sa-i ceara socoteala.┬á In momentul in care a vazut-o furia lui s-a stins si a luat-o in brate. A primit in schimbul explicatiilor si iubirii marturisirea femeii care i-a spus ca nu-l mai iubeste. O durere profunda l-a cuprins.

Am trecut apoi intr-un al moment semnificativ. Si aici a experimentat dezamagirea, durerea si respingerea unei alte femei de care se indragostise. In urma acestei experiente o tristete profunda s-a intiparit in inima lui, tristetea asociata cu gandul „Imi doresc sa iubesc si nu primesc nimic inapoi”.

Ne-am mutat la sfarsitul acelei vieti. A descoperit ca la aproximativ 70 de ani era singur. Nu avusese nicicand familie pentru ca niciodata nu reusise sa castige iubirea niciunei femei. Dupa cele 2 experiente de respingere spunea ca nici nu a mai avut curaj sa se apropie de nimeni de teama de a nu fi ranit.

A murit singur cu tristetea in inima.

In procesul de vindecare si integrare a experientei am cerut ajutorul Ghidului ei Spiritual. Acesta a ajutat-o sa inteleaga ca lectia acelei vieti fusese sa daruiasca iubire, fara sa astepte nimic in schimb. Tristetea aceea aparuse din nou deoarece ea nu se simtea iubita. Am lucrat pe iertarea de sine si am cerut sa primeasca sentimentul de a stii sa simta iubirea ce o primeste, iar sfaturile de final ale Ghidului au fost foarte valoroase.

Dupa aceasta sedinta, am lucrat din nou impreuna cam dupa o luna si jumatate. Eram curioasa cum e acel sentiment de tristete profunda care o facea sa planga zilnic cateva ore/zi. Am avut o foarte mare bucurie sa aud ca acel sentiment disparuse. Complet. De multe ori curatarea unui sentiment atat de profund are nevoie de mai mult de o sedinta de lucru dedicata lui pentru a fi indepartat cu totul. Totusi vindecarea aceasta depaseste uneori toate asteptarile. ­čÖé

Daca simti ca acest articol ti-a adus o noua perspectiva te invit sa il distribui astfel incat sa-l vada si prietenii tai.

Iti trimit multa lumina si iubire,

Ruxandra


├Änscrierea la newsletter-ul site-ului VietiAnterioare.ro ├«╚Ťi d─â┬áacces gratuit la┬áinforma╚Ťii valoroase ╚Öi diferite resurse precum:┬ástudii de caz sau┬ácon╚Ötientiz─âri personale┬ásub form─â de articole, video-uri ╚Öi┬á acces la webinarii dedicate,┬ádar ╚Öi notific─âri despre evenimentele┬ápe care le sus╚Ťin,┬átoate┬ámenite s─â te ajute ├«n dezvoltarea ta personal─â ╚Öi spiritual─â. https://www.vietianterioare.ro/NEWSLETTER