Povestea lui Mihai – Sursa defectului de vedere

Mihai este un antreprenor care se apropie de 40 de ani si care este preocupat de spiritualitate, crestere, vindecare. Lucrasem deja cu el in trecut si transformarea fusese vizibila de fiecare data.

Mi-a scris ca simte ca a sosit vremea sa lucreze pe problema defectului de vedere. Inca din copilarie Mihai poata ochelari. La momentul intalnirii noastre dioptriile lui erau de -8 la un ochi si -5 la celalalt. Aceste cifre reprezinta un defect de vedere destul de accentuat care vizeaza vederea la distanta.

Intentia procesului nostru a fost sa indentificam cauza acestui deficit de vedere la distanta.  Dupa un proces de relaxare Mihai a accesat un moment dintr-o viata trecuta in care se afla pe un camp de batalie, era zi si era ceata. S-a observat a fi un arcas foarte priceput. Deoarece armata adversa purta armuri, ii tintea in ochi. Si acest lucru ii aducea o mare satisfactie, bucurie si placere.

Am explorat mai mult acea viata si am descoperit ca la un moment dat, intr-o batalie a fost ranit grav de sagetile inamicilor. Recuperarea a fost grea si l-a determinat sa renunte la razboi. Si-a gasit apoi placerea in vanatoare (spunea chiar ca traieste pentru a vana).

Mai tarziu si-a amintit un moment in care dezvoltandu-si abilitatile de tintire cu cutitul dadea adevarate reprezentatii in piata, hranindu-se cu admiratia oamenilor. Era foarte mandru de el si arogant.

Sfarsitul vietii i-a fost adus de un conflict cu niste barbati in urma caruia acestia l-au fugarit prin padure si apoi l-au ucis.

A plecat din acea viata avand gustul placerii de a tinti, al placerii cruzimii. In conversatia cu Ghidul spiritual aceste i-a spus ca lectia acelei vieti fusese tocmai transcederea placerii cruzimii, in schimb el a cultivat-o.

A fost nevoie sa accepte si sa integreze personalitatea lui de atunci si sa ceara iertare tuturor oamenilor si animalelor pe care le-a ranit.

Probabil sufletul lui a ales sa se protejeze in aceasta viata de tentatia placerii cruzimii, renuntand la ceea ce atunci a sprijinit-o – vederea foarte buna la distanta. Uneori atunci cand aflam si vindecam sursa afectiunilor fizice, ele se rezolva si dispar. Altadata acestea fac parte importanta din calatoria noastra aici. Sunt curioasa cum se va vedea transformarea aici.

Daca simti ca acest articol ti-a adus o noua perspectiva te invit sa il distribui astfel incat sa-l vada si prietenii tai.

Multa lumina si iubire,

Ruxandra