Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop – Vindecarea copilului interior

septembrie 27, 2014 @ 10:00 am - septembrie 28, 2014 @ 6:00 pm

500

Majoritatea dintre noi vrem sa ne bucuram de liberatatea de a alege ce si cum traim. Totusi, purtam cu noi conditionari, limitari si frici din timpul copilariei, atunci cand nu am avut posibilitatea sa facem alegeri libere si sa traim asa cum ne-am fi dorit.

Noi toti avem nevoie sa ne simtim acceptati si iubiti neconditionat. Daca parintii tai nu au fost iubiti neconditionat, copilul lor interior nu s-a simtit iubit. Acest lucru a facut sa le fie dificil sa te iubeasca asa cum ti-ai fi dorit si ai fi avut nevoie sa fii iubit. Daca nu ai fost iubit neconditionat copilul tau interior s-a dezvoltat simtindu-se neiubit.

Copilul tau interior, care se simte neiubit este blocat in trecut. Simte ca trecutul a fost dificil si dureros si ii este teama ca viitorul va fi la fel. Este temator si simte ca nu merita.

Gandurile, emotiile si credintele copilului tau interior se bazeaza pe frica, durere si regret. Sunt ganduri de auto-invalidare si repeta tiparele de dezaprobare ale parintilor.

Uneori problemele nerezolvate ale copilului se afla la radacina de auto – sabotajului, obiceiurilor negative, stimei de sine scazute, lipsei de incredere, rusinii și altor modele comportamentale.

A invata sa sustii, protejezi, asculti si linistesti copilul ranit este o calatorie importanta. Pentru multi dintre noi aceasta relatie noua are nevoie de timp pentru a construi. Ar putea fi, de asemenea, dificil sa te conectezi complet sau formezi o relație benefica cu copilul in cazul in care exista probleme de lipsa de incredere.

Modalitatea de a iesi din tiparul copilului ranit consta in primul rand in a-i recunoaste prezenta, iar apoi de a te detasa si a-l privi din exterior. Vei putea astfel sa observi acele ganduri, emotii si credinte ale sale. Este important ca aceasta observare sa se faca in lipsa oricarei judecati si cu iubire, multa iubire.

Pe masura ce inveti sa ai compasiune si intelegere fata de copilul tau interior, calatoria vindecarii incepe. Mentinand aceasta atitudine, copilul tau interior va incepe sa se simta in siguranta si va primi iubirea ta.

Vei invata sa-i oferi copilului interior atentia plina de iubire pe care si-a dorit-o mereu.

In acest workshop te vei conecta cu copilul tau interior printr-o varietate de metode incluzand:

  • Vizualizare ghidata
  • Desen
  • Scris
  • Impartasire
  • Energetic

In acest workshop vom crea impreuna posibilitatea de a:

–  Intelege si accepta adevarul despre povestea copilariei tale

– Descoperi convingeri fundamentale care ne trag înapoi

– Trece dincolo de fricile noastre

– Revendica dreptul de a-ti imbratisa toate emotiile tale

–  Imbratisa si oferi siguranta copilului interior

–  Gasi modalitati pentru a-ti accesa propriile resurse interioare abundente

–  Crearea de imagini noi, vindecatoare ale familiilor noastre.

–  Simti ca meriti sa fii iubit neconditionat si sa realizezi ca este in regula sa te iubesti pe tine

–  Experimenta niveluri profunde de iubire si compasiune pentru noi insine si ceilalti

Workshopul se adreseaza celor care vor sa experimenteze mai multa bucurie, armonie si putere personala in viata.

Acest atelier te va sprijini sa te conectezi, sa intelegi si sa construiesti o relatie cu propriul copil interior. Workshopul va fi o experienta unica, oferind perspective noi. Va fi un timp dedicat onorarii copilului din interiorul tau, astfel incat tu sa stralucesti mai mult.

Workshopul acesta este pentru tine daca..

esti gata sa privesti, sa te conectezi, sa simti si sa exprimi emotiile copilariei tale si cum iti influenteaza ele viata ta de adult. Este important sa fii sincer cu tine insuti. Nu este necesara nici o experienta anterioara.

Workshopul va fi facilitat de catre Ruxandra Bulzan, hipnoterapeut, terapeut prin regresia in viata curenta si vieti anterioare, terapeut Theta Healing si Spiritual Coach.

Programul workshopului:

Sambata si Duminica: 10.00 – 18.00

Tarif:  500 lei – Pentru o persoana;  700 lei – pentru 2 persoane

*LOCURILE SUNT LIMITATE. REZERVAREA ESTE CONFIRMATA DUPA ACHITAREA AVANSULUI DE 50%, DIFERENTA PUTANDU-SE ACHITA pe loc.

Pentru a participa la acest eveniment inscrie-te in formularul de mai jos:

Detalii

Începere:
septembrie 27, 2014 @ 10:00 am
Se termină:
septembrie 28, 2014 @ 6:00 pm
Preţ:
500
Eveniment Tags:
, , ,

Loc de întâlnire

Va fi anuntata participantilor

Bucuresti, România

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
Sit web:
http://www.vietianterioare.ro/