Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop – Reconecteaza-te cu Ghidul tau Spiritual

iunie 3, 2014 @ 6:30 pm - 8:30 pm

75
Reconecteaza-te cu Ghidul Spiritual 3 iunie 2014

Suntem fiinte spirituale aflate pe Pamant intr-o calatorie menita sa ne sprijine evolutia. Dar asta stii deja.

Daca aceasta pagina a ajuns intr-un fel sau altul la tine, probabil esti si tu in cautarea unor raspunsuri care iti pare ca intarzie sa apara. Adevarul este ca raspunsurile vin mereu, doar ca noi nu stim de multe ori sa le vedem si sa le intelegem.

In toata aceasta experienta umana avem alaturi de noi fiinte de lumina dornice sa ne ajute si sa ne indrume, dar pentru ca aceste fiinte pline de iubire sa intervina in viata noastra este nevoie ca noi sa le nvitam si sa le cerem ajutorul.

Fiecare dintre noi avem un ghid spiritual, un spirit evoluat intelept care ne este alaturi in tot acest proces de evolutie.

Rolul sau inainte ca noi sa revenim pe Pamant este sa ne sprijine in a lua deciziile cele mai potrivite in ceea ce priveste alegerea:

  • lectiilor pe care vrem sa le invatam
  • experientelor pe care urmeaza sa le traim
  • familiei in care sa ne nastem
  • sufletelor care ne vor sprijini (intr-un fel sau altul) sa ne asumam lectiile.

La sfarsitul vietii tot el este cel care ne intampina primul in planurile superioare si impreuna cu care ne facem bilantul vietii ce tocmai a trecut. Vestea minunata este ca si timp ce ne aflam in experienta umana el este prezent. Vrea si poate sa ne ajute in drumul nostru.

Desi poate ai uitat, tu ai deja o puternica legatura cu ghidul tau spiritual. Tocmai de aceea te invit la o seara in care sa te reconectezi la aceasta minunata fiinta care astepta sa-ti ofere toata iubirea neconditionata si intelepciunea sa. O seara in care sa iti reiei legatura cu ghidul tau spiritual.

Vom vorbi putin despre ghidul spiritual, apoi vom face o meditatie ghidata de reconectare in care sa il redescoperi, sa-i simti prezenta si sa ceri acele raspunsuri pe care tu le cauti.

Daca simti sa fii prezent, te astept cu drag.

*LOCURILE SUNT LIMITATE SI VOM MERGE PE PRINCIPIUL PRIMUL VENIT-PRIMUL SERVIT. TARIFUL de participare: 75 ron, platibili in  numerar, inainte de inceperea seminarului intre orele  18.15-18.30. 

Pentru a participa la acest eveniment primul pas este te inscri aici:

Detalii

Data:
iunie 3, 2014
Timp:
6:30 pm - 8:30 pm
Preţ:
75
Eveniment Tags:
, , , , , , ,

Loc de întâlnire

Va fi anuntata participantilor

Bucuresti, România

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
Sit web:
http://www.vietianterioare.ro/