Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop – Intalnire cu Copilul Interior – Bucuresti

februarie 3, 2016 @ 6:30 pm - 8:30 pm

85

Fiecare dintre noi avem (cel putin) un copil interior care tanjeste dupa iubire, recunoastere si acceptare. Ramasa in umbra, aceasta parte din noi iese la iveala in cele mai neasteptate momente cerand impedios ca nevoile sa-i fie satisfacute. Ajungem uneori sa avem atitudini pe care nici noi nu stim cum si de unde au aparut.

Te invit la un atelier special care te va sprijini sa te conectezi, sa intelegi si sa construiesti o relatie cu propriul copil interior. Workshopul va fi o experienta unica, oferind perspective noi. Va fi un timp dedicat onorarii copilului din interiorul tau, astfel incat tu sa stralucesti mai mult.

A invata sa sustii, protejezi, asculti si linistesti copilul ranit este o calatorie importanta. Pentru multi dintre noi aceasta relatie noua are nevoie de timp pentru a construi.

Modalitatea de a iesi din tiparul copilului ranit consta in primul rand in a-i recunoaste prezenta, iar apoi de a te detasa si a-l privi din exterior. Vei putea astfel sa observi acele ganduri, emotii si credinte ale sale. Este important ca aceasta observare sa se faca in lipsa oricarei judecati si cu iubire, multa iubire.

Pe masura ce inveti sa ai compasiune si intelegere fata de copilul tau interior, calatoria vindecarii incepe. Mentinand aceasta atitudine, copilul tau interior va incepe sa se simta in siguranta si va primi iubirea ta. Vei invata sa-i oferi copilului interior atentia plina de iubire pe care si-a dorit-o mereu.

In stare de constiinta modificata fiecare dintre cei prezenti isi vor intalni propriul copil interior la diverse etape de varsta, se va conecta cu el si ii va oferi resusele de care ar fi avut atat de multa nevoie. Procesul acesta este menit sa aduca vindecare pentru ranile din trecut, vindecare vizibila in momentul prezent.

Workshopul va fi facilitat de catre Ruxandra Bulzan, hipnoterapeut, terapeut prin regresia in viata curenta si vieti anterioare, terapeut Theta Healing si Spiritual Coach.

*LOCURILE SUNT LIMITATE. TARIFUL DE PARTICIPARE: 85 RON, PLATIBILI IN  NUMERAR, INAINTE DE INCEPEREA SEMINARULUI.

Pentru a participa la acest eveniment primul pas este sa te inscrii aici:

Detalii

Data:
februarie 3, 2016
Timp:
6:30 pm - 8:30 pm
Preţ:
85
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,

Loc de întâlnire

Va fi anuntata participantilor

Bucuresti, România

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
Sit web:
http://www.vietianterioare.ro/