Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop Experiential – Regresii in Vieti Anterioare – Constanta

februarie 16, 2019 @ 9:00 am - 2:00 pm

descopera si exploreaza vietile trecute

pentru a intelege si vindeca viata prezenta

 

Ca multi dintre noi probabil ai diverse intrebari despre vietile tale trecute. Unde ai fost? Cum ai trait? Ce meserie ai avut? Cum ai murit? Exista anumite asemanari cu viata curenta? Cum este viata prezenta influentata de experientele anterioare?

Toate aceste intrebari, altele asemanatoare pot sa isi gaseasca raspuns prin regresia in vietile anterioare. Probabil n-o sa te surprinda ca nu este prima data cand traiesti aici, pe Pamant. Ar putea ca aceasta sa nu fie prima existenta in care manifesti un anumit talent natural sau abilitate; nici prima in care urmaresti o anumita cariera sau esti interesat de un subiect anume si probabil nu este prima data cand oamenii apropiati, familie sau prieteni, au avut un rol important in viata ta intr-un anumit mod.

Calatoria in Vieti Anterioare te ajuta sa gasesti informatii si adesea prin ea poti elimina anumite blocaje care te tin pe loc. Prin regresia in vieti anterioare poti afla ce rol a avut o anumita persoana pentru tine intr-o alta existenta. Este de asemenea posibil ca anumite constientizari sa te ajute in clarificarea anumitor decizii pe care le ai de luat in aceasta viata.

Poti afla de ce te simti atras de anumite tari (precum Anglia, Egipt, China etc.) sau de anumite culturi. Poti afla mai multe despre amintirile spontane care iti apar in stare de veghe sau de somn. Poti afla care este sursa anumitor temeri. Poti verifica daca ai trait vreo experienta ca si vindecator spiritual sau energetic.

Cum se desfasoara acest workshop?

Exista 3 parti majore:

  1. Pregatirea pentru calatoria in timp – aici discutam despre ce inseamna aceasta calatorie, ce informatii putem primi si care este modalitatea in care ele vin spre noi. Vorbim si facem exercitii pentru a ne deschide mai mult spre aceasta cunoastere si rezolvam eventualele retineri si temeri legate de acest proces.
  2. Regresiile in vieti anterioare – aceasta parte are cea mai mare pondere in cadrul workshopului. Facem 2 regresii de grup, fiecare din ele dedicate unui subiect care pe tine te intereseaza. In cadrul acestor regresii fiecare participant isi defineste de la inceput intrebarea la care isi doreste raspuns; terapeutul conduce procesul cu voce tare, in timp ce fiecare dintre cei prezenti traieste la nivel interior experienta proprie conform ghidajului. La sfarsitul fiecarei sesiuni de regresie, cei care vor si simt pot impartasi cu grupul informatia pe care au accesat-o.
  3. Vindecare si integrare – ultima parte a workshopului este considerata de multi participanti poate cea mai valoroasa; ea este dedicata procesului de vindecare si integrare. Astfel lucram pe iertarea celorlalti (din viata prezenta sau vieti trecute), iertarea de sine, curatarea corpului energetic, eliberarea de regrete, juraminte, blesteme, legaturi care nu mai sunt benefice, recuperarea de parti de suflet, curatarea convingerilor limitative si alte lucruri care mai apar in proces.

Daca simti ca acest program te poate ajuta pe drumul tau, te astept cu drag sa descoperim raspunsuri si sa aflam mai multe despre trecut si viitor.


Workshopul va fi facilitat de catre Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia in viata curenta si vieti anterioare, supervising trainer in cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) si fondator al Asociatiei de Hipnoza si Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® si Spiritual Coach.


  • Ziua/Ora: 16 februarie / Sambata / 09:00-14:00;
  • Locatia: Va fi anuntata persoanelor inscriese;
  • Investitie workshop: 300 lei – pentru o persoana;  400 lei – pentru 2 persoane.

CADOU: Pentru fiecare inscriere (pentru 1 sau 2 persoane) confirmata prin plata avansului pana la data de 1 februarie, primiți cadou un CD cu o meditație ghidată de regresie.

*Locurile sunt limitate si vom merge pe principiul primul venit-primul servit;

**REZERVAREA ESTE CONFIRMATA DUPA ACHITAREA AVANSULUI NERAMBURSABIL DE 50%, DIFERENTA PUTANDU-SE ACHITA PANA IN DATA DE 13 FEBRUARIE (INCLUSIV).

Pentru inregistrare completeaza formularul de mai jos si vei primi un email cu informatii privind optiunile de plata si alte detalii.

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta pe e-mail: ruxandrabulzan@gmail.com.

Inregistreaza-te acum, completand formularul de mai jos:

Detalii

Data:
februarie 16, 2019
Timp:
9:00 am - 2:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,
Sit web:
http://www.vietianterioare.ro

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
Sit web:
http://www.vietianterioare.ro/