Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop Experiential – Regresii in Vieti Anterioare – Constanta

iunie 19, 2016 @ 10:00 am - 6:00 pm

300

Ca multi dintre noi probabil ai diverse intrebari despre vietile tale trecute. Unde ai fost? Cum ai trait? Ce meserie ai avut? Cum ai murit? Exista anumite asemanari cu viata curenta? Cum este viata prezenta influentata de experientele anterioare?

Toate aceste intrebari altele asemanatoare pot sa isi gaseasca raspuns prin regresia in vietile anterioare. Probabil n-o sa te surprinda ca nu este prima data cand traiesti aici, pe Pamant. Ar putea ca aceasta sa nu fie prima existenta in care manifesti un anumit talent natural sau abilitate; nici prima in care urmaresti o anumita cariera sau esti interesat de un subiect anume si probabil nu este prima data cand oamenii apropiati, familie sau prieteni, au avut un rol important in viata ta intr-un anumit mod.

Calatoria in Vieti Anterioare te ajuta sa gasesti informatii si adesea prin ea poti elimina anumite blocaje care te tin pe loc. Prin regresia in vieti anterioare pot afla ce rol a avut o anumita persoana pentru tine intr-o alta existenta. Este de asemena posibil ca anumite constientizari sa te ajute in clarificarea numitor decizii pe care le ai de luat in aceasta viata.

Poti afla de ce te simti atras de anumite tari (precum Anglia, Egipt, China etc) sau de anumite culturi. Poti afla mai multe despre amintirile spontane care iti apar in stare de veghe sau de somn. Poti afla care este sursa anumitor temeri. Poti verifica daca ai trait vreo experienta ca si vindecator spiritual sau energetic.

Cum se desfasoara acest workshop?

Exista 3 parti majore:

  1. Pregatirea pentru calatoria in timp – aici discutam despre ce inseamna aceasta calatorie, ce informatii putem primi si care este modalitatea in care ele vin spre noi. Vorbim si facem exercitii pentru a ne deschide mai mult spre aceasta cunoastere si rezolvam eventualele retineri si temeri legate de acest proces.
  2. Regresiile in vieti anterioare – acesta parte are cea mai mare pondere in cadrul workshopului. Facem 2 regresii de grup, fiecare din ele dedicate unui subiect care pe tine te intereseaza. In cadrul acestor regresii fiecare participant isi defineste de la inceput intrebarea la care isi doreste raspuns; terapeutul conduce procesul cu voce tare, in timp ce fiecare dintre cei prezenti traieste la nivel interior experienta proprie confrom ghidajului. La sfarsitul fiecarei sesiuni de regresie, cei care vor si simt pot impartasi cu grupul infromatia pe care au accesat-o.
  3. Vindecare si integrare – ultima parte a workshopului este considerata de multi participanti poate cea mai valoroasa; ea este dedicata dedicata procesului de vindecare si integrare. Astfel lucram pe iertarea celorlalti (din viata prezenta sau vieti trecute), iertarea de sine, curatarea corpului energetic, eliberarea de regrete, juraminte, blesteme, legaturi care nu mai sunt benefice, recuperatea de parti de suflet, curatarea convingerilor limitative si alte lucruri care mai apar in proces.

Daca simti ca acest program poate te poate ajuta pe drumul tau, te astept cu drag sa descoperim raspunsuri si sa aflam mai multe despre trecut si viitor.

Workshopul va fi facilitat de catre Ruxandra Bulzan, hipnoterapeut, terapeut prin regresia in vieti anterioare, terapeut Theta Healing si Spiritual Coach.

Programul workshopului:

Duminica: 10.00 – 18.00

Tarif:  300 lei – Pentru o persoana;  400 lei – pentru 2 persoane

* LOCURILE SUNT LIMITATE.

REZERVAREA ESTE CONFIRMATA DUPA ACHITAREA AVANSULUI NERAMBURSABIL DE 50%, DIFERENTA PUTANDU-SE ACHITA PANA IN DATA DE 14 IUNIE.

Pentru a participa la acest eveniment primul pas este te inscri aici:

Detalii

Data:
iunie 19, 2016
Timp:
10:00 am - 6:00 pm
Preţ:
300
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,

Loc de întâlnire

Va fi anuntata participantilor

Constanta, România

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
Sit web:
http://www.vietianterioare.ro/