Loading Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Workshop experiential – Regresii in vieti anterioare – Bucuresti

noiembrie 23, 2013 @ 9:00 am - noiembrie 24, 2013 @ 6:00 pm

445

Studiile au dovedit ca peste 90% din ceea ce gandim, spunem, facem zilnic provine din subconstient, iar gandurile, actiunile si vorbele noastre sunt rezultatul programelor pe care le avem intiparite acolo.

Poate ai observat si tu ca exista anumite tipare sau temeri care te impiedica momentan sa iti traiesti viata din plin. Toate astea au o sursa, au un moment in care le-am creat pentru ca atunci am considerat ca ne vor proteja. La baza tuturor acestora sta o emotie stocata si de multe ori acea emotie a fost creat intr-o alta existenta, intr-o viata anterioara, intr-o experienta importanta pentru sufletul nostru.

Aceste experiente trecute, indiferent daca suntem constienti de asta sau nu, ne afecteaza toate domeniile vietii, toate relatiile, realitatea curenta pe de-ntregul.

De multe ori simpla constientizare a surse unui anumit tipar, simpla intelegere a sursei unui blocaj produce o schimbare puternica in programele din subconstient. Alteori este important sa lucram pentru vindecarea a ceea ce descoperim.

Te invit la workshopul experiential “Regresii in vieti anterioare” pentru a constientiza sursa anumitor provocari din viata ta si a identifica ce ai nevoie sa faci pentru a le depasi.

Vor fi 2 zile in care in care vom experimenta in cadrul mai multor regresii de grup reactivarea amintirilor din vieti anterioare.

Vom calatori in locuri si timpuri indepartate pentru a vedea cum anume acele experiente ne afecteaza in prezent si ce avem de facut fiecare pentru a ne recapata puterea personala. Vom aborda cateva principalele domenii din viata noastra si vom sonda legaturile dintre experienta actuala si cele trecute.

Iata care sunt domeniile pe care le vom sonda si care sunt cateva din intrebarile la care ai putea primi raspuns:

1. Sufletul pereche & familia actuala:

 •  Am mai fost impreuna si in alta viata cu actualul partener / copil / parinte?
 •  Simt o anumita adversitate fata de anumiti oameni din viata mea actuala. S-a intamplat ceva intr-o viata trecuta care sa explice aceste sentimente?
 •  Am mai avut legaturi in trecut cu actualii mei parinti, frati, copii, prieteni dragi sau dusmani?  Ce tip de relatie am avut cu acestia in alte vieti?
 •  Poate o experienta trecuta sa explice atitudinea mea fata de anumiti oameni si/sau a altora fata de mine?
 •  Ce am “invatat” despre relatiile romantice/de familie/de prietenie din experientele altor vieti si cum ma influenteaza in prezent?

2. Sanatate:

 • Care este sursa problemei de sanatate cu care ma confrunt in prezent?
 • Ce am nevoie sa eliberez, iert sau vindec pentru a-mi restabili sanatatea perfecta?
 •  Am cateva semne din nastere, au ele vreo legatura cu o viata anterioara?
 •  Am o durere/un simtom inexplicabil, de unde provine acesta?

3. Relatia cu banii:

 •  Observ ca am o anumita raportare la bani care a impiedica sa fiu implinit in acest domeniu. De unde vine ea?
 •  Care au fost experientele trecute care imi influenteaza relatia cu banii din prezent?
 •  Ce tipare repetitive am invatat in alte vieti care imi influenteaza aspectul financiar acum?
 •  Ce am nevoie sa rezolv din trecut pentru a ma a avea o relatie mai sanatoasa cu banii?
 •  Ce am invatat despre bani in trecut?

4. Temeri si frici:

 •  Care este sursa actualei mele temeri de … expunere, succes, esec, saracie, a avea o relatie … etc ?
 •  Care este motivul pentru care ma tem de … apa, inaltime, intuneric, caini …etc.?
 •  Exista o legatura intre experientele din vietile anterioare cu actualele mele frici si fobii (de inaltime, de apa, de tunete, de intuneric, de poduri, claustrophobia etc)

5. Cariera si misiunea personala:

 •  Am anumite aptitudini int-un domeniu pe care nu l-am studiat. Cand si in ce conditii am activat in acel domeniu inainte?
 •  Care au fost domniile in care am excelat in alte vieti?
 •   Care este scopul vietii mele actuale?
 •   Ce lectii am invatat din vietile trecute?
 •  Cum pot aduce in prezenta mea viata lectiile pe care mi le-am asumat in alte experiente?
 •  Ce am nevoie sa stiu din experientele trecute care sa ma ajute sa fac urmatorul pas in dezvoltarea mea?
 •  Am avut intr-o alta viata abilitati special, extra-senzoriale?

Te invit la un moment de introspectie in care sa te uiti cu sinceritate spre viata ta si sa observi ce ai nevoie sa intelegi, sa vindeci, sa cureti sau sa schimbi pentru a te simti implinit si fericit.

Cui se adreseaza acest workshop? Celor care:

– simt ca avem o putere imensa in noi pe care putem sa ne-o asumam si sa o deblocam

– stiu si simt ca suntem mai mult decat corpul nostru fizic si experientele actuale

– vor sa inteleaga mai multe despre adevarata nopastra natura

– se aflla pe calea dezvoltarii personale si spirituale

– isi doresc sa inteleaga de ce anumite relatii din viata lor functioneaza intr-un anume fel

– au observat in viata lor anumite tipare limitative care apar constant si care isi doresc sa le afle sursa si sa iasa din ele

– au incercat diverse alternative de a rezolva anumite provocari din viata lor actuala si inca nu au reusit sa le depaseasca

Cum se desfasoara acest workshop?

Exista 3 parti majore:

A. Pregatirea pentru calatoria in timp – aici discutam despre ce inseamna aceasta calatorie, ce informatii putem primi si care este modalitatea in care ele vin spre noi. Vorbim facem exercitii pentru a ne deschide mai mult spre aceasta cunoastere si rezolvam eventualele retineri si temeri legate de acest proces.

B. Regresiile de grup – acesta parte are cea mai mare pondere in cadrul workshopului. Facem 5 regresii de grup, fiecare din ele dedicate unui capitol major din viata noastra. In cadrul acestor regresii fiecare participant isi defineste de la inceput intrebarea la care isi doreste raspuns; terapeutul conduce procesul cu voce tare, in timp ce fiecare dintre cei prezenti traieste la nivel interior experienta proprie confrom ghidajului. La sfarsitul fiecarei sesiuni de regresie, cei care vor si simt pot impartasi cu grupul infromatia pe care au accesat-o.

C. Vindecare si integrare – ultima parte a workshopului este considerata de multi participanti poate cea mai valoroasa; ea este dedicata dedicata procesului de vindecare si integrare. Astfel lucram pe iertarea celorlalti (din viata prezenta sau vieti trecute), iertarea de sine, curatarea corpului energetic, eliberarea de regrete, juraminte, blesteme, legaturi care nu mai sunt benefice, recuperatea de parti de suflet, curatarea convingerilor limitative si alte lucruri care mai apar in proces.

Daca simti ca acest program poate te poate ajuta pe drumul tau, te astept cu drag sa descoperim si sa vindecam trecutul si sa deschidem noi perspective care sa ne permita sa ne bucuram pe deplin de aceasta viata.

Uite ce au spus cei care au participat la acest workshop:

*LOCURILE SUNT LIMITATE SI VOM MERGE PE PRINCIPIUL PRIMUL VENIT-PRIMUL SERVIT. REZERVAREA ESTE CONFIRMATA DUPA ACHITAREA AVANSULUI DE 50%, DIFERENTA PUTANDU-SE ACHITA IN PRIMA ZI A ATELIERULUI.

Pentru a participa la acest eveniment primul pas este te inscri aici:

Detalii

Începere:
noiembrie 23, 2013 @ 9:00 am
Se termină:
noiembrie 24, 2013 @ 6:00 pm
Preţ:
445
Eveniment Tags:
, , ,

Loc de întâlnire


Bucuresti, România

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
Sit web:
http://www.vietianterioare.ro/