Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop – “Calatorie in Viata dintre Vieti” – dedicat lucatorilor in lumina

iunie 1, 2014 @ 10:00 am - 6:00 pm

300

„Viata dintre Vieti” reprezinta acel spatiu fascinant in care sufletul isi continua existenta intre momentul parasirii corpului fizic (asa numita „moarte”) si momentul in care el revine in plan fizic din nou prin nasterea intr-un corp nou.

Acesta este taramul pe care il vom explora cautand raspunsuri la intrebari legate de familia noastra de suflete si contractele pe care le-am facut cu acestia, scopul pentru care am venit aici, ajutoarele noastre spirituale.

Ne vom intoarce inapoi in acel plan cu scopul de a ne aminti experienta aceea de dinainte de intruparea in viata actuala.

Acest workshop se adreseaza „lucratorilor in lumina”, celor care practica deja diferite tehnici de vindecare energetica si/sau spirituala.

Pentru a putea participa este important sa fi fost prezent la cel putin unul din workshop-urile de regresii in vieti anterioare.

Daca simti ca acest workshop poate te poate ajuta pe drumul tau, te astept cu drag sa ne reamintim experienta ultimei „vieti dintre vieti”.

Programul workshopului:

Duminica: 10.00 – 18.00

Tarif: 300 lei / persoana
*LOCURILE SUNT LIMITATE SI VOM MERGE PE PRINCIPIUL PRIMUL VENIT-PRIMUL SERVIT. REZERVAREA ESTE CONFIRMATA DUPA ACHITAREA AVANSULUI DE 50%, DIFERENTA PUTANDU-SE ACHITA inainte de inceperea atelierului.

Detalii

Data:
iunie 1, 2014
Timp:
10:00 am - 6:00 pm
Preţ:
300
Eveniment Tags:
, , ,

Loc de întâlnire

Va fi anuntata participantilor

Bucuresti, România

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
Sit web:
http://www.vietianterioare.ro/