Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

WEBINAR – Vindecarea Copilului Interior

iulie 10, 2018 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Fiecare dintre noi avem (cel putin) un copil interior care tanjeste dupa iubire, recunoastere si acceptare. Ramasa in umbra, aceasta parte din noi iese la iveala in cele mai neasteptate momente cerand impedios ca nevoile sa-i fie satisfacute. Ajungem uneori sa avem atitudini pe care nici noi nu stim cum si de unde au aparut.


Plansul pe care il auzim in adancul inimii noastre, este ecoul durerii unui copil interior ranit.” – Thich Nhat Hanh


Te invit la un webinar special care te va sprijini sa te conectezi, sa intelegi si sa construiesti o relatie cu propriul copil interior. Webinarul va fi o experienta unica, oferind perspective noi. Va fi un timp dedicat onorarii copilului din interiorul tau, astfel incat tu sa stralucesti mai mult.

A invata sa sustii, protejezi, asculti si linistesti copilul ranit este o calatorie importanta. Pentru multi dintre noi aceasta relatie noua are nevoie de timp pentru a construi.

Modalitatea de a iesi din tiparul copilului ranit consta in primul rand in a-i recunoaste prezenta, iar apoi de a te detasa si a-l privi din exterior. Vei putea astfel sa observi acele ganduri, emotii si credinte ale sale. Este important ca aceasta observare sa se faca in lipsa oricarei judecati si cu iubire, multa iubire.

Pe masura ce inveti sa ai compasiune si intelegere fata de copilul tau interior, calatoria vindecarii incepe. Mentinand aceasta atitudine, copilul tau interior va incepe sa se simta in siguranta si va primi iubirea ta. Vei invata sa-i oferi copilului interior atentia plina de iubire pe care si-a dorit-o mereu.

In stare de constiinta modificata fiecare dintre cei prezenti isi vor intalni propriul copil interior la diverse etape de varsta, se va conecta cu el si ii va oferi resusele de care ar fi avut atat de multa nevoie. Procesul acesta este menit sa aduca vindecare pentru ranile din trecut, vindecare vizibila in momentul prezent.

Webinarul va fi facilitat de catre Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia in viata curenta si vieti anterioare, supervising trainer in cadrul Regression Academy (UK) si membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy). De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® si Spiritual Coach.


  • Locatia: online – poți urmari seminarul de oriunde ești 🙂
  • Dotari minime: un computer / laptop / tableta / smartphone cu o conexiune stabila la internet si, de preferință, o pereche de casti.
  • Data si Orarul: 10 iulie, ora 19:00–21:00.

Dacă nu poți fi prezent la aceasta ora (sau daca iti vei dori sa revezi), înregistrarea eminarului va fi disponbila timp de 2 sapatamani (pana la data de 24 iulie 2018)

  • Taxa de participare: Investita ta pentru acest program este de 95 lei.

*Pentru cei care achita taxa integral pana in data de 06 iulie exista o reducere de 10%. Astfel tariful este de 85 lei.

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta pe e-mail la: ruxandrabulzan@gmail.com

Pentru a participa la acest eveniment primul pas este te preinregistrezi in formularul de mai jos:

Detalii

Data:
iulie 10, 2018
Timp:
7:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Tags:
, , , , , ,
Sit web:
http://www.vietianterioare.ro

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
Sit web:
http://www.vietianterioare.ro/