Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Webinar Gratuit – Sexualitatea si Blocajele Sexuale

februarie 1, 2018 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Energia sexuala este energie vitala si curgerea ei este importanta pentru orice fiinta umana.

Traim intr-o societate care pe de o parte reprima si aduce multa rusine asupra sexualitati, pe de alta parte foloseste o imagine eronata a sexului pentru a vinde. In special pentru femei, a devenit oarecum firesc sa isi reprime acesta energie, sa o inchida cu totul. Poate pentru ca pentru femei este mai usor decat pentru barbati sa faca asta. La polul opus barbatii, mai mult inconstient, asociaza sexul cu performanta.

Fie ca o recunoastem sau nu, fie ca o acceptam sau nu, exista foarte multe cupluri care se confrunta cu blocaje sexuale. Cultura orientala spune ca o femeie se deschide spre sex prin iubire, iar un barbat se deschide spre iubire prin sex.

Astfel, blocajele sexuale care apar in cuplu erodeaza relatia.

Aceste blocaje pot sa vina din experiente trecute, din copilaria curenta sau din experienta incipienta a adolescentului care isi incepe viata sexuala.

Daca peste toate astea punem la socoteala dificultatea (chiar imposibilitatea) oamenilor despre a vorbi deschis, cu cartile pe masa despre sex, rezultatul este foarte predictibil si trist.

Te invit joi, 1 februarie, de la ora 19:00 la ora 20:00 la un webinar gratuit in care vorbim depre sexualitate si blocaje sexuale.

Pentru a putea fi la curent cu transmisiunile live pe care le fac si video-urile pe care le postez, te rog sa te abonezi la canalul meu de YouTube. Apasa pe: https://www.youtube.com/c/RuxandraBulzan

Cum spuneam, joi 1 februarie te invit la o discutie libera despre acest subiect. Va fi o discutie in cadrul careia voi raspunde la o parte din intrebarile puse de cei care ma urmaresc. Dca iti doresti sa iti reamintim de acest webinar in ziua transmiterii lui, introdu datele tale in formularul de mai jos. De asemnea daca ai o intrebare scrie-o tot in formular.

Detalii

Data:
februarie 1, 2018
Timp:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Tags:
, , , , , ,