Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Webinar Gratuit – Autohipnoza

mai 23, 2018 @ 7:30 pm - 8:30 pm

Poate ai auzit și tu rezultatele diferitelor studii care afirmă că acțiunile, gândurile și emoțiile zilnice provin în proporție de peste 95% din programele noastre din subconștient.

Adesea atunci când încercăm să schimbăm un comportament sau un efect în viața noastră este foarte dificil deoarece este ca și cum software-ul nostru lucreză împotrivă.

Pentru a schimba un efect pe termen lung avem nevoie să schimbam programul care îl generează, să mergem la rădăcină. 

Te invit astfel, miercuri, 23 mai, de la ora 19:30 (ora Romaniei) să discutăm despre cum putem face acest lucru folosind autohipnoza. Vom vorbi de asemenea despre mecanismele prin care aceste programe subconștiente apar, sunt întreținute și cum pot fi înlocuite cu alte programe care să ne sprijine în obținerea unei experiențe de viață așa cum ne dorim.

Acest webinar gratuit reprezintă un preambul pentru cursul care se va desfașura in luna iunie la București – Curs Autohipnoza – ”Reprogramează-ți Viața”.

Pentru a putea fi la curent cu transmisiunile live pe care le fac si video-urile pe care le postez, te rog sa te abonezi la canalul meu de YouTube. Apasa pe: https://www.youtube.com/c/RuxandraBulzan

Cum spuneam, miercuri, 23 mai te invit la o discutie libera despre acest subiect. Va fi o discutțe în cadrul căreia voi raspunde la o parte din întrebarile puse de cei care mă urmăresc.

Dca iti doresti sa iti reamintim de acest webinar in ziua transmiterii lui, introdu datele tale in formularul de mai jos. De asemnea daca ai o intrebare scrie-o tot in formular.

Detalii

Data:
mai 23, 2018
Timp:
7:30 pm - 8:30 pm
Eveniment Tags:
, , , , ,
Sit web:
http://www.vietianterioare.ro