Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Manifestarea Unei Noi Realitati – Program Online (Preinregistrare)

decembrie 26, 2018 @ 5:00 pm - decembrie 30, 2018 @ 5:00 pm

Inscrierile pentru acest program s-au incheiat.


Sunt cativa ani buni de cand am implementat un „ritual” special in zilele dintre ani si sunt surprinsa constant de rezultatele pe care le observ. Acest ritual consta in a-mi lua timp de evaluare a anului care a trecut, a observa provocarile si binecuvantarile pe care le-am primit si apoi a crea in avans realitatea pe care aleg sa o traiesc in anul ce urmeaza.

In acest proces decid ce imi doresc sa traiesc in domeniile majore ale vietii, construiesc un Vision Board reprezentativ care sa ma inspire si apoi, in noaptea dintre ani, fac o meditatie speciala de manifestare a anului care vine.

Cu totii ne dorim „sa fim fericiti” insa in procesul de manifestare o idee atat de vaga este insuficienta. Este fundamanetal sa ai o foarte buna claritate cu privire la intentia ta, o definire in detalii cat mai concrete si clare a ce inseamna „fericirea” sau orice altceva iti doresti. Doar sa te gandesti generic este insuficient. Este important sa iti asterni pe hartie si sa iti clarifici in detaliu ceea ce exista la nivel de dorinta.

Vision board-ul este reprezentarea vizuala a intentiilor tale clare, concrete. El te ajuta sa pui energie asupra acelor intentii. Atunci cand stii clar care iti este intentia vei face pasi concreti alinitati pe drumul intentiei tale si manifestarea se implineste firesc, cu usurinta.

Programul „Manifestarea unei Noi Realitati” este un program on-line care se intinde pe parcursul a 5 zile. Timp de 5 zile vei primi zilnic de la mine meditatii ghidate inregistrate si exercitii care sa te ajute sa manifesti realitatea pe care ti-o doresti.

Am creat de asemenea un grup inchis pe Facebook in care cei implicati in acest program pot impartasi experienta lor.

Vei putea face acest program in ritmul si in timpul tau, in intimitatea casei tale stiind ca ai alaturi un grup care trece prin aceleasi procese ca si tine si care te sustine.

Iata ce vom face in cele 5 zile pe care le vom petrece impreuna:

  • Ziua 1 – Exercitiu de Introspectie – provocari şi binecuvântări in anul care a trecut;
  • Ziua 2 – Meditatie de Recunostiinta;
  • Ziua 3 – Exercitiu de Introspecţie – ce aleg să creez în viata mea în cele 9 domenii majore;
  • Ziua 4 – Vision Board;
  • Ziua 5 – Meditatie de Manifestare a viitorului.

Deoarece vrem sa beneficiem de acest moment incarcat energetic al perioadei dintre ani, vom incepe aceasta calatorie in 26 decembrie. O poti incepe la aceasta data sau ulterior, cand vrei tu. Toate materilale iti vor fi trimise pe email si vor ramane ale tale pentru a le folosi cand simti.

Daca iti doresti si tu sa manifesti o noua realitate in viata ta, te invit sa ni te alaturi in acest program. Dupa inregistrare vei primi un email cu detalii organizatorice.


Acest program online va fi facilitat de catre Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia in viata curenta si vieti anterioare, supervising trainer in cadrul Regression Academy (UK) si membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy). De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® si Spiritual Coach.


  • Locatia: online – poți participa de oriunde ești.
  • Dotari minime: un computer / laptop / tableta / smartphone cu o conexiune stabila la internet si, de preferință, o pereche de casti.
  • Data desfasurare: 26-30 decembrie 2018.
  • Taxa de participare: Investita ta pentru acest program este de 95 lei (19 lei/zi).

*Pentru cei care achita taxa de participare pana in data de 12 decembrie exista o reducere de 18%. Astfel tariful este de 78 lei. (aprox. 15.6 lei/zi)

Modalitatea de plata o primesti pe email, imediat dupa completarea formularului de mai jos.

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta pe e-mail la: ruxandrabulzan@gmail.com

Te astept cu drag sa descoperim impreuna drumul sufletului tau.
Ruxandra

 

Inscrierile pentru acest program s-au incheiat.

Detalii

Începere:
decembrie 26, 2018 @ 5:00 pm
Se termină:
decembrie 30, 2018 @ 5:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,
Sit web:
http://www.vietianterioare.ro

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
Sit web:
http://www.vietianterioare.ro/