Loading Evenimente
Găsește Evenimente

Evenimente trecute

iulie 2018

WEBINAR – Vindecarea Copilului Interior

iulie 10 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Fiecare dintre noi avem (cel putin) un copil interior care tanjeste dupa iubire, recunoastere si acceptare. Ramasa in umbra, aceasta parte din noi iese la iveala in cele mai neasteptate momente cerand impedios ca nevoile sa-i fie satisfacute. Ajungem uneori sa avem atitudini pe care nici noi nu stim cum si de unde au aparut. „Plansul pe care il auzim in adancul inimii noastre, este ecoul durerii unui copil interior ranit.” – Thich Nhat Hanh Te invit la un webinar special care te va sprijini sa…

Află mai mult »

Seara Experientiala de Regresii in Vieti Anterioare – Constanta

iulie 31 @ 6:30 pm - 8:30 pm
Va fi anuntata participantilor,
Constanta, România

Ai auzit probabil de foarte multe ori despre faptul ca diverse experiente din Vieti Anterioare iti influenteaza viata ta prezenta. Te astept la aceasta ” Seara Experientiala de Regresii in Vieti Anterioare ” pentru a cauta raspunsuri impreuna.

Află mai mult »
august 2018

Workshop Experiential – Regresii in Vieti Anterioare – Bucuresti

august 4 @ 10:00 am - 3:00 pm

Workshop Experiential - Regresii in Vieti Anterioare - Bucuresti
Ca multi dintre noi probabil ai diverse intrebari despre vietile tale trecute. Unde ai fost? Cum ai trait? Ce meserie ai avut? Cum ai murit? Exista anumite asemanari cu viata curenta? Cum este viata prezenta influentata de experientele anterioare?

Află mai mult »

Formare și Certificare Internaționala în Hipnoza Ericksoniana

august 7 @ 9:00 am - august 11 @ 5:00 pm

Acest curs te ajuta sa dobandesti cunostiintele si abilitatile de care ai nevoie pentru a practica cu succes hipnoterapia clasica Eriksoniana. Alatura-te celor peste 400 persoane din intreaga lume care au urmat acest program de pregatire al Regression Academy (UK).

Află mai mult »

WEBINAR – Echilibrarea Chakrelor

august 14 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Webinar - Echilibrarea Chakrelor
Chackrele sunt sunt centrii enrgetici aflati in corpul nostru. Exista diverse teorii cu privire la numarul si pozitionarea lor, insa sunt recunoscuti in mod general 7 asemenea centrii.

Află mai mult »

Workshop – Calatorie in Viata dintre Vieti – Bucuresti

august 25 @ 10:00 am - 3:00 pm

“Viata dintre Vieti” reprezinta acel spatiu fascinant in care sufletul isi continua existenta intre momentul parasirii corpului fizic (asa numita “moarte”) si momentul in care el revine in plan fizic din nou prin nasterea intr-un corp nou.

Află mai mult »
septembrie 2018

WEBINAR – Comunica cu Ingerii Tai

septembrie 18 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Ingerii reprezinta mesagerii lui Dumnezeu si de-a lungul istoriei ei au avut un rol insemnat in vietile celor care alegeau sa-i asculte. Imi aduc si acum aminte acel moment cand (cativa ani in urma) am intrat in contact cu ingerii mei pazitori. Auzisem multe despre ei si energia lor dar evident experienta directa a fost neasteptata si mi-a adus multa veselie. Am primit indrumare de curand sa initiez acest webinar de comunicare cu ingerii si astfel te invit la acest…

Află mai mult »
octombrie 2018

Traieste-ti Misiunea – Program Online (Preinregistrare)

octombrie 9 @ 7:00 pm - octombrie 23 @ 8:00 pm

Traim o perioada binecuvantata in care vibratia Pamantului ne determina pe tot mai multi la trezire si ne ridica intrebari existentiale. Este usor sa observi cum tot mai multi oameni se desprind de iluzia efemeritatii, constientizeaza ca suntem

Află mai mult »
noiembrie 2018

Formare și Certificare Internaționala în Terapia prin Regresie – 2018–2019

noiembrie 13 @ 9:00 am - noiembrie 16 @ 5:30 pm

Terapia prin regresie in vieți anterioare ne permite să vedem dincolo de confuzia și iluziile din această viață și aduce o vindecare a vieților trecute care rezonează în viața curentă.

Află mai mult »

Workshop – Vindecarea Relatiei cu Mama – Bucuresti

noiembrie 24 @ 9:00 am - 5:00 pm

Inainte de a veni pe Pamant sufletul isi alege, printre altele, familia in care urmeaza sa se nasca deoacere acela este contextul cel mai portivit pentru evolutia sufletului

Află mai mult »
+ Exportă evenimente