Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Eliberarea de frică, anxietate și depresie – Grup Online de Terpaie

aprilie 7 @ 10:00 am - 11:00 am

Eliberarea de frica anxietate si depresie - Grup Online de Terpaie

Trăim niște timpuri neobișnuite care ne fac să ne confruntăm, poate mai mult ca niciodată cu neputință și incertitudine. Asta declanșează în mulți dintre noi și semenii noștri frică, anxietate, chiar depresie.

Izolarea, schimbarea masivă a stilului de viață, restricțiile combinate cu a nu ști când se va termina nebunia aceasta și care vor fi urmările ei este firesc să ne zguduie. E provocator să trăim așa.

Avem nevoie, cumva, să ne regăsim echilibrul interior.

Mulți dintre noi avem conștiința că avem nevoie de ajutor și sprijin să trecem prin perioada aceasta, astfel încât finalul ei să ne găsească echilibrați și gata să ne suflecăm mânecile epntru a ne reconstrui viața și societatea.

Am primit foarte multe mesaje și solicitări de la oameni în ultima perioadă. Astfel am decis să încep un grup online de terapie centrat pe eliberarea de frică, anxietate și depresie.

Voi lua în acest grup doar 10 persoane (primii 10 care își confirmă înscrierea), pentru a putea da fiecăruia atenție și sprijin dedicat. Ne vom întâlni online de 2 ori pe săptămână – marți și vineri de la ora 10:00. Vom petrece de fiecare dată aproximativ 1 oră împreună, timp în care vom explora și identifica sursele stărilor actuale pentru ca ulterior, prin exerciții terapeutice și meditații ghidate, să le eliberăm din structurile noastre.

Vom avea în paralel un grup închis de Facebook astfel încât să putem să ne susținem unii pe alții și între sesiuni. Uneori între întâlnirile noastre vei avea mici teme terapeutice menite să te ajute pe parcurs.

Ședințele video vor fi înregistrate, astfel încât, dacă o dată nu vei putea fi prezent, să poți urmări ședința ulterior.

Grupa se va desfășura pe o perioadă de 3 săptămâni (dacă vei simți nevoie, putem ulterior să prelungim perioada, decidem împreună). Vom începe în data de 7 Aprilie. Însrierea se poate face doar înainte începeri prgramului.

Investiția ta în acest program este de doar 60 lei/sesiunie (adică 360 lei) pentru întreg programul de 3 săptămâni. Cele 10 locuri disponibile se vor ocupa în ordine confirmării înscrierii, prin achitarea tarifului de participare.

Împreună este mai ușor să ne întoarcem la echilibrul interior

Ruxandra

 


Acest program este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.

 


  • Locatia: online – poți participa de oriunde ești;
  • Dotari minime: un computer / laptop / tabletă / smartphone cu o conexiune stabilă la internet și de preferință, o pereche de caști;
  • Durată: 07-24 aprilie (6 ședinte / 3 săptămâni);
  • Investiție program: 360 lei(60 lei/ședință).

*locul tău va fi rezervat automat doar după efectuarea și confirmarea plății.

Modalitatea de plată o primești pe email, imediat după completarea formularului de mai jos.

Pentru informații suplimentare ne poți contacta pe e-mail la: ruxandrabulzan@gmail.com

Pentru a te înrola în acest program online trebuie să te preînregistrezi în formularul de mai jos:

Detalii

Data:
aprilie 7
Timp:
10:00 am - 11:00 am
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,
Sit web:
https://www.vietianterioare.ro

Loc de întâlnire

Online
România

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
Sit web:
http://www.vietianterioare.ro/