Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs de Autohipnoza – Reprogrameaza-ti Viata

iunie 16, 2018 @ 10:00 am - iunie 17, 2018 @ 5:00 pm

Probabil ai auzit si tu rezultatele diferitelor studii care afirma ca actiunile, gandurile si emotiile zilnice provin in proportie de peste 95% din programele noastre din subconstient.

Ma intreb daca ti-ai dorit vreodata sa faci o schimbare in viata ta, ai luat acea decizie la nivel mental (constient) dar pur si simplu fie nu ai reusit fie a fost foarte greu.

Poate iti doresti si tu sa-ti imbunatatesti conditia fizica si sa-ti pastrezi motivatia de a merge in continuare la sala. Sau poate cauti o solutie sa iti accelerezi metabolismul. Sau poate ti-ar placea sa iti cresti capacitatea de concentrare si memorie. Sau poate vrei sa te debarasezi de senzatia de stres din viata ta si sa ai un somn linistit.

Pentru a putea schimba rezultatele din viata noastra este important sa schimbam sursa din care ele se nasc – programele care ruleaza neincetat in subconstinetul nostru. Si putem face acest lucru. Putem sa rescriem acele programe care nu sunt in acord cu ceea ce ne dorim pentru viata noastra.

Unele dintre cele mai eficiente metode pentru reprogramarea subconstientului sunt Hipnoza si Autohipnoza. Acestea sunt recunoscute ca instrumente sigure si de efect in cresterea si dezvoltarea personala.

Te invit astfel la curs practic in care vei invata tot ce ai nevoie sa stii pentru a putea folosi cu succes autohipnoza pentru a putea obtine cu usurinta ceea ce iti doresti.

Cateva dintre domeniile in Hipnoza/Autohipnoza te poate ajuta:

1. Renuntarea la adictii (tutun, zahar, cofeina etc);

2.  Obtinerea relaxarii si eliberarea stresului;

3. Cresterea si mentinerea motivatiei;

4. Imbunatatirea formei fizice si sanatatii;

5. Sporirea increderii in sine (pentru public speaking, in cadrul anumitor relatii, la job, in anumite situatii etc);

6. Modificarea anumitor obiceiuri;

7. Atragerea abundentei;

8. Depasirea fricilor;

9. Cresterea capacitatii de concentrare, invatare si memorie;

10. Cresterea performantelor;

si multe, multe altele…

Acesta este un curs practic in care partea de teorie este combinata cu practica individuala si pe grupuri astfel incat la sfarsitul zilei sa poti folosi aceasta tehnica transformatoare.

Continutul cursului:

1. Ce este si cum functioneaza hipnoza si autohipnoza;

2. Pregatirea pentru autohipnoza;

3. Constructia unei “sedinte” de autohipnoza;

4. Modalitati de auto-inducere a transei hipnotice;

5. Construirea programelor si scripturilor pentru autohipnoza;

6. Limbajul autohipnotic;

7. Auto-livrarea programelor si scripturilor;

8. Iesirea din tansa hipnotica.

9. Aplicatii practice ale autohipnozei (relaxarea si eliberarea stesului, cresterea calitatii somnului, reglarea metabolismului, cresterea increderii in sine, atragerea prosperitatii etc).

Cursul va fi facilitat de catre Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia in viata curenta si vieti anterioare, supervising trainer in cadrul Regression Academy (UK) si membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy). De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® si Spiritual Coach.

Daca simti ca acest workshop de autohipnoza te poate ajuta pe drumul tau, te astept cu drag sa invatam sa ne transformam viata.

  • Programul cursului: Sambata si Duminica: 10.00–17.00;
  • Taxa de participare:  490 lei;

*Pentru cei care achita avansul pana in data de 05 Iunie exista o reduere de 10%astfel tariful cursului este 441 Lei.

*LOCURILE SUNT LIMITATE SI VOM MERGE PE PRINCIPIUL PRIMUL VENIT-PRIMUL SERVIT. REZERVAREA ESTE CONFIRMATA DUPA ACHITAREA AVANSULUI DE 50%, DIFERENTA PUTANDU-SE ACHITA IN PRIMA ZI A ATELIERULUI.

Pentru a participa la acest eveniment primul pas este te preinregistrezi aici:

Detalii

Începere:
iunie 16, 2018 @ 10:00 am
Se termină:
iunie 17, 2018 @ 5:00 pm
Eveniment Tags:
, , , ,
Sit web:
http://www.vietianterioare.ro