Loading Evenimente

Evenimente viitoare

Evenimente Search and Views Navigation

octombrie 2020

Seară Experiențială ONLINE – Regresii în Vieți Anterioare

octombrie 7 @ 7:00 pm - 9:00 pm
Zoom | Online
Seara Experientiala ONLINE - Regresii in Vieti Anterioare

Dacă citești aceste rânduri probabil simți și tu că suntem mai mult decât ceea ce am fost îndoctrinați să credem. Probabil simți și tu că exista ceva acolo mult mai mult, dincolo de limitările ce ne-au fost impuse.

Ai auzit poate despre faptul că diverse experiențe din vieti anterioare și-au pus amprenta asupra ta și îți influențează viața ta prezentă.

Află mai mult »

Workshop Experiențial ONLINE – Vindecarea Sufletului

octombrie 14 @ 7:00 pm - 9:00 pm
Workshop Experiențial ONLINE - Vindecarea Sufletului

La nivel de suflet suntem perfecți, iar ceea ce ne împiedică să vedem și să simțim asta sunt doar rănile și resentimentele ce le purtăm cu noi. Atât în viața actuală cât și în vieți trecute am lăsat lucruri nerezolvate care încă ne apasă și nu ne permit să ne bucurăm pe deplin de minunea fiecarei zile.

Află mai mult »

noiembrie 2020

Formare și Certificare Internaționala în Hipnoza Ericksoniana

noiembrie 2 @ 9:00 am - noiembrie 6 @ 4:30 pm
Bucuresti
Formare si Certificare Internationala in Hipnoza Ericksoniana - Ruxandra Bulzan

Un program accelerat (5 zile) de instruire si  practica integrata a tehnicilor traditionale de hipnoza, pentru a putea practica eficient si rapid aceast tip de terapie.

Află mai mult »

Formare și Certificare în Terapia prin Regresie – 2020/2021

noiembrie 17
Bucuresti

Terapia prin regresie in vieți anterioare ne permite să vedem dincolo de confuzia și iluziile din această viață și aduce o vindecare a vieților trecute care rezonează în viața curentă.

Află mai mult »

decembrie 2020

Formare și Certificare Internaționala în Hipnoza Ericksoniana

decembrie 14
Zoom | Online
Formare si Certificare Internationala in Hipnoza Ericksoniana - Ruxandra Bulzan

Formare si Certificare Internationala in Hipnoza Ericksoniana sub egida Regression Academy U.K., EARTh si Asociatia de Hipnoza si Terapie prin Regresie Un program accelerat (5 zile) de instruire si practica integrata a tehnicilor traditionale de hipnoza, pentru a putea practica eficient si rapid aceast tip de terapie.  - ONLINE (Zoom), 14-18 Dec. 2020 - Acest curs te ajuta sa dobandesti cunostintele si abilitatile de care ai nevoie pentru a practica cu succes hipnoterapia clasica Ericksoniana. Alatura-te celor peste 450 persoane…

Află mai mult »
+ Exportă evenimente