Loading Evenimente
Găsește Evenimente

Evenimente viitoare

Evenimente List Navigation

iunie 2018

WEBINAR – Managementul Energiei Spirituale si Entitati Atasate

iunie 25 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Traim o perioada minunata in care tot mai multi oameni simt chemarea spre spiritualitate si redescoperirea esentei reale. Ne deschidem tot mai mult spre aceasta zona mistica, fascinata si necunoscuta. Si mi se pare absolut imbucurator acest lucru. Experinta umana este una a polaritatilor – putem intelege ce este lumina in comparatie cu intunericul, putem simti diferenta de vibratii prin raportare una la alta sau la vibratia proprie. In acest context se cuvine sa privim spectrul larg al diferitelor energii…

Află mai mult »
iulie 2018

Workshop – Vindecarea Copilului Interior – Constanta

iulie 26 @ 6:30 pm - 8:30 pm
Constanta, Va fi anuntata persoanelor inscrise România

Fiecare dintre noi avem (cel putin) un copil interior care tanjeste dupa iubire, recunoastere si acceptare. Ramasa in umbra, aceasta parte din noi iese la iveala in cele mai neasteptate momente cerand impedios ca nevoile sa-i fie satisfacute. Ajungem uneori sa avem atitudini pe care nici noi nu stim cum si de unde au aparut.

Află mai mult »
august 2018

Seara Experientiala de Regresii in Vieti Anterioare – Constanta

august 1 @ 6:30 pm - 8:30 pm
Va fi anuntata participantilor,
Constanta, România

Ai auzit probabil de foarte multe ori despre faptul ca diverse experiente din Vieti Anterioare iti influenteaza viata ta prezenta. Te astept la aceasta ” Seara Experientiala de Regresii in Vieti Anterioare ” pentru a cauta raspunsuri impreuna.

Află mai mult »

Formare și Certificare Internaționala în Hipnoza Ericksoniana

august 7 @ 9:00 am - august 11 @ 5:00 pm

Acest curs te ajuta sa dobandesti cunostiintele si abilitatile de care ai nevoie pentru a practica cu succes hipnoterapia clasica Eriksoniana. Alatura-te celor peste 400 persoane din intreaga lume care au urmat acest program de pregatire al Regression Academy (UK).

Află mai mult »
noiembrie 2018

Formare și Certificare Internaționala în Terapia prin Regresie – 2018–2019

noiembrie 13, 2018 @ 9:00 am - iulie 12, 2019 @ 5:30 pm

Terapia prin regresie in vieți anterioare ne permite să vedem dincolo de confuzia și iluziile din această viață și aduce o vindecare a vieților trecute care rezonează în viața curentă.

Află mai mult »
+ Exportă evenimente