Loading Evenimente

Evenimente viitoare

Evenimente Search and Views Navigation

martie 2021

Vindecarea Relației cu Mama – Program Online (Preinregistrare)

martie 8 @ 7:00 pm - martie 13 @ 8:00 pm
Online, România

Înainte de a veni pe Pământ sufletul își alege, printre altele, familia în care urmează să se nască deoarece acela este contextul cel mai portivit pentru evolutia sufletului, învățarea lecțiilor de viață și împlinirea misiunii personale.

Află mai mult »

Formare și Certificare în Terapia prin Regresie – CURS ONLINE – 2021

martie 23 - octombrie 8
terapia prin regresie

Terapia prin regresie in vieți anterioare ne permite să vedem dincolo de confuzia și iluziile din această viață și aduce o vindecare a vieților trecute care rezonează în viața curentă.

Află mai mult »

aprilie 2021

Program de mentorat și supervizare – terapia prin regresie

aprilie 2 @ 10:00 am - decembrie 10 @ 2:00 pm
curs avansat de regresii

Acest program a fost creat și se adresează exclusiv absolvenților Programulti de Formare în Terapia prin Regresie Este o vreme bună de când eu nu mai iau clienți noi și îmi doresc să transmit mai departe tot ceea ce am învățat și continui să învăț. Viziunea mea este să ducem aceasă profesie la un nivel înalt, un nivel la care să fie luată cu adevărat în serios. Am pregătit pentru aceia dintre voi care lucrează cu clienți (part time sau…

Află mai mult »

Vindecarea Relației cu Tatăl – Program Online (Preînregistrare)

aprilie 12 @ 7:00 pm - aprilie 17 @ 8:00 pm
Online, România
Program Online - Vindecarea Relatiei cu Tatal

Înainte de a veni pe Pământ sufletul își alege, printre altele, familia în care urmează să se nască deoacere acela este contextul cel mai portivit pentru evoluția sufletului

Află mai mult »

Formare și Certificare Internaționala în Hipnoza Ericksoniana

aprilie 19 @ 9:00 am - aprilie 23 @ 4:30 pm
Bucuresti
Formare si Certificare Internationala in Hipnoza Ericksoniana - Ruxandra Bulzan

Un program accelerat (5 zile) de instruire si  practica integrata a tehnicilor traditionale de hipnoza, pentru a putea practica eficient si rapid aceast tip de terapie.

Află mai mult »

mai 2021

Împăcarea cu Sine – Program Online (Preinregistrare)

mai 17 @ 7:00 pm - mai 25 @ 8:00 pm
Online, România

Realitatea este că mult prea frecvent fugim de noi. Ne găsim de lucru – job-uri, hobby-uri, activități sau ne creem diferite adicții.  Acestea sunt doar mecanisme de evadare și anesteziere, de fugă de noi înșine, de ceea ce se petrece acolo în interior.

Află mai mult »

iunie 2021

Workshop Avansat de Hipnoză – TERAPIA PĂRȚILOR

iunie 3 @ 9:00 am - iunie 4 @ 4:00 pm

Terapia Părților este un instrument avansat de hipnoză. Este foarte eficient folosit în hipnoterapia avansată pentru rezolvarea conflictelor interioare cu care se confruntă clientul și pentru obținerea unor rezultate foarte bune în îndeplinirea scopurilor lui. Este foarte util în cazul în care percepția clientului esta că nu are resurse suficiente pentru rezolvarea problemei cu care se confruntă.

Află mai mult »
+ Exportă evenimente