Povestea Nicoletei: Respingerea darurilor spirituale

Am o mare bucurie să descopăr uneori despre clienţii mei că practică diferite terapii spirituale. Sunt oameni înzestraţi cu capacităţi speciale, cu o vibraţie înaltă și o conexiune minunată.

Am lucrat zilele trecute cu o doamnă care se simte foarte atrasă de diversele terapii energetice dar îmi spunea că deşi și-ar dori din toată inima să se dedice complet acestei activităţi, simte înăuntrul ei o teamă.

La început i-a fost greu să-şi articuleze teamă, dar mai apoi a observat că ceva îi spunea că este mai sigur pentru ea să respingă aceste capacităţi.

Ne-am întors în timp și şi-a amintit o experienţă petrecută acum peste 300 de ani. Era o femeie clarvăzătoare care se putea conecta la nişte entităţi de vibraţie înaltă. Erau mulţi aceia cărora le aduceau pace și ajutor mesajele transmise prin ea.

S-a văzut apoi într-un moment în care pentru a salva viaţa sa şi a fiului sau a fost nevoită să jure în faţă regelui că nu-și va mai folosi nicicând aceste calităţi.

A murit cu gândul că “este în siguranţă doar atâta vreme cât îşi ignoră intuiţiile și uită de capacităţile sale”.

A înţeles că acel jurământ şi acea teamă (în prezent nefondată) erau cele care o făceau să-şi respingă în mod inconştient darurile spirituale şi să-şi pună sub semnul întrebării intuiţia.

Am lucrat pe rescrierea acelui jurământ, pe dizolvarea temerii și pe reactivarea darului clarvederii aici și acum. La sfârşit mi-a mărturisit că acum, mai mult decât oricând, ştie care este drumul ei în viaţă şi este decisă să-l urmeze.

Cei care astăzi simt această chemare spre diverse tehnici energetice/spirituale este foarte probabil că nu este prima dată când experimentează aceste lucruri. Dar împreună cu aceste cunoştinţe subconştiente venim şi cu blocajele aferente vieţilor în care le-am practicat. Pentru a ne putea împlini misiunea este fundamental să dizolvăm aceste blocaje.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra