Respingerea darurilor spirituale

Am o mare bucurie sa descopar uneori despre clientii mei ca practica diferite terapii spirituale. Sunt oameni inzestarati cu capacitati speciale, cu o vibratie inalta si o conexiune minunata.

Si nu de putine ori aud de la acestia ca simt ca aceste practici nu le sunt straine, din contra le simt ca o parte din ei insisi.

Am lucrat zilele trecute cu o doamna care se simte foarte atrasa de diversele terapii energetice dar imi spunea ca desi si-ar dori din toata inima sa se dedice complet acestei activitati simte inauntrul ei o teama.

La inceput i-a fost greu sa-si articuleze teama, dar mai apoi a observat ca ceva ii spunea ca este mai sigur pentru ea sa respinga aceste capacitati.

Ne-am intors in timp si si-a amintit o exeperienta pertecuta acum peste 300 de ani. Era o femeie clarvazatoare care se putea conecta la niste entitati de vibratie inalta. Erau multi aceia carora le aduceau pace si ajutor mesajele transmise prin ea.

S-a vazut apoi intr-un moment in care pentru a salva viata sa si a fiului sau a fost nevoita sa jure in fata regelui ca nu-si va mai folosi nicicand aceste calitati.

A murit cu gandul ca „este in siguranta doar atata vreme cat isi ignora intuitiile si uita de capacitatile sale”.

A inteles atunci ca acel juramant si acea teama (in prezent nefondata) erau cele care o faceau sa-si respinga in mod inconstient darurile spirituale si sa-si puna sub semnul intrebarii intuitia.

Am lucrat pe rescrierea acelui juramant, pe dizolvarea temerii si pe reactivarea darului clarvederii aici si acum. La sfarsit mi-a marturisit ca acum, mai mult decat oricand, stie care este drumul ei in viata si este decisa sa-l urmeze.

Cei care astazi simt aceasta chemare spre spre diverse tehnici energetice/spirituale este foarte probabil ca nu este prima data cand experimenteaza aceste lucruri. Dar impreuna cu aceste cunostiinte subconstiente venim si cu blocajele aferente vietilor in care le-am practicat.

Te invit sa imi lasi aici sub articol un comentariu in care sa-mi spui cum ar fi daca ai da la o parte toate aceste bariere si ti-ai permite sa manifesti acele minunate capacitati spirituale care sunt parte din tine? Daca ti-a placut articolul, te rog distribuie-l prietenilor tai.

Iti trimit iubire, lumina si pace,
Ruxandra

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.