Povestea Sorinei: blocaje în manifestarea relaţiei romantice

Sorina este o tânără de aproximativ 40 de ani frumoasă, inteligentă şi cu un impresionant succes profesional. Am lucrat împreună pe rezolvarea și vindecarea diverselor aspecte din viaţa ei. La un moment dat a simţit că este timpul să lucreze asupra aspectelor care o împiedica să manifeste în viaţa ei iubirea şi o relaţie romantică aşa cum îşi doreşte. Intenţia clară a fost descoperirea şi eliminarea acestor blocaje.

Dat fiind că ştia deja procesul și era obişnuită să lucreze cu mine am alunecat cu uşurinţă către amintirile trecute. Accesând cea mai relevantă viaţă anterioară în ceea ce priveşte aceste blocaje a ajuns într-un loc pe care iniţial l-a denumit „între nişte plante mari verzi”.

Investigând puţin această scenă a descoperit că era un copil negru destul de mic la munca câmpului. A descoperit curând că era sclav. A putut să observe cât îi era de greu să muncească în arşiţă.

Şi-a amintit apoi un moment semnificativ din adolescența acelei vieţi. Era îndrăgostit de una dintre tinerele care lucra că sclav pe aceeaşi moşie. Iubirea era reciprocă, o iubire intensă şi magică. Fata pe care o iubea era foarte frumoasă şi plină de bucurie; îi făcea inima să tresară.

Se pare însă că unul dintre responsabilii albi ai sclavilor o plăcea și el pe acea fată. Furios că această nu răspundea sentimentelor lui și era îndrăgostită de tânărul sclav a decis să se răzbune şi a vândut-o trimiţând-o departe de acele meleaguri. Iar el a fost foarte aspru pedepsit.

Sorina, conectată cu personalitatea tânărului de altă dată a simțit durerea pierderii. Sufletul ei a decis atunci că este „periculos” să te deschizi în fața iubirii, este foarte dureros. Și-a petrecut toată acea viață păstrând în inimă durerea pierderii fetei iubite și simțind neputința de a face ceva pentru a o aduce înapoi. A avut o soție dar a fost total absent din acea relație. Și-a trăit întreaga viață focalizat pe supraviețuire. A refuzat să mai simtă iubirea.

Era același tipar pe care Sorina îl ducea și în această viață – concentrarea întregii energii pe profesie. Această era însoțită în mod nejustificat de o teamă de supraviețuire, de a se descurca, de a face față obligațiilor financiare.

Am curăţat și integrat acea experienţă trecută și am trimis în lumină energia pe care o aducea cu ea din acea vreme. Am lucrat pe acceptarea sentimentelor de a se simți în siguranță în a-și deschide inima și a dărui iubire.

Ne-am auzit după câteva săptămâni. Nu apăruse încă acel bărbat pe care ea și-l dorea însă după acel proces de regresie Sorina a început să acorde mai mult timp și mai multă energie vieții ei personale. „Întâmplător” bărbații au început să o observe mai mult iar ea a decis să își dea voie să se bucure de atenția lor simțindu-se confortabilă și dornică să meargă la întâlniri.

Primul pas a fost făcut și pare un început bun.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra