Povestea Sorinei: blocaje in manifestarea relatiei romantice

Desi cred ca am mai spus lucrul acesta simt nevoia sa repet: iubesc fiecare clipa petrecuta in cabinetul meu alaturi de oamenii cu care lucrez. ­čÖé

Sorina este o tanara de 35 de ani frumoasa, inteligenta si cu un impresionant succes profesional. Am lucrat impreuna pe rezolvarea si vindecarea diverselor aspecte din viata ei. La un moment dat a simtit ca este timpul sa lucreze asupra aspectelor care o impiedica sa manifeste in viata ei iubirea si o relatie romantica asa cum isi doreste. Intentia clara a fost descoperirea si eliminarea acestor blocaje.

Dat fiind ca stia deja procesul si era obisnuita sa lucreze cu mine am alunecat cu usurinta catre amintirile trecute. Accesand cea mai relevanta viata anterioara in ceea ce priveste aceste blocaje a ajuns intr-un loc pe care initial l-a denumit „intre niste plante mari verzi”.

Investigand putin aceasta scena a descoperit ca era un copil negru destul de mic la munca campului. A descoperit curand ca era sclav. A putut sa observe cat ii era de greu sa munceasca in arsita.

Si-a amintit apoi un moment semnificativ din adolescenta acelei vieti. Era indragostit de una dintre tinerele care lucra ca sclav pe aceeasi mosie. Iubirea era reciproca, o iubire intensa si magica. Fata pe care o iubea era foarte frumoasa si plina de bucurie; ii facea inima sa tresara.

Se pare insa ca unul dintre responsabilii albi ai sclavilor o placea si el pe acea fata. Furios ca aceasta nu raspundea sentimentelor lui si era indragostita de tanarul sclav a decis sa se razbune si a vandut-o timitand-o departe de acele meleaguri. Iar el a fost foarte aspru pedepsit.

Sorina, aflata in corpul tanarului de alta data a simtit durerea pierderii. Sufletul ei a decis atunci ca este „periculos” sa te deschizi in fata iubirii, este foarte dureros.

Si-a petrecut toata acea viata pastrand durerea pierderii fetei iubite si simtind neputinta de a face ceva pentru a o aduce inapoi. A avut o sotie dar a fost total absent din acea relatie.

Si-a trait intreaga viata focalizat pe supravietuire. A refuzat sa mai simta iubirea.

Era acelasi tipar pe care Sorina il ducea in aceasta viata – concentarea intregii energii pe profesie. Aceasta era insotita in mod nejustificat de o teama de supravietuire, de a se descurca, de a face fata obligatiilor financiare.

Am curatat acea experienta trecuta si am trimis in lumina energia pe care o aducea cu ea din acea vreme. Am lucrat pe acceptarea sentimentelor de a se simti in siguranta sa-si deschida inima si sa daruiasca iubire.

Stiu ca deocamdata nu a aparut acel barbat pe care ea si-l doreste insa dupa acel proces Sorina a inceput sa acorde mai mult timp si mai multa energie vietii ei personale. „Intamplator” barbatii par sa o observe mai mult iar ea is da voie sa se bucure de atentia lor simtindu-se confortabila si dornica sa mearga din nou la intalniri.

Cel mai probabil este ca exista inca cateva blocaje pentru ca ea sa manifeste in viata ei acea relatie pe care si-o doreste, dar lucram in continuare la acest aspect observand cu bucurie transformarile care se petrec.

Daca simti ca acest articol ti-a adus o noua perspectiva te invit sa il distribui astfel incat sa ajunga si prietenii tai.

Multa lumina si iubire,

Ruxandra

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.