Singuratate si Iubire Imposibila – Povestea Monicai

Lucrasem in urma cu putina vreme cu Monica astfel ca m-a surprins usor emailul ei venit imediat dupa sarbatori in care imi scria sa programam o sedinta noua. Date fiind capacitatile ei intuitive foarte bine dezvoltate rezultatele proceselor sunt usor perceptibile in viata ei intr-un ritm mai accelerat decat de obicei.

Isi petrecuse perioada concediului de iarna intr-o excursie prin cateva orase europene. Surprinzator a fost faptul ca ajunsa la Viena, intr-un anumit loc, in fata unei cladiri, a avut brusc niste trairi emotionale foarte intense si nejustificate de singurate si iubire imposibila. Monica voia sa afle ce anume se declansase in acel loc si ce avea nevoie pentru a elibera ceea ce era acolo.

Obisnuita fiind cu procesul, a intrat rapid in regresie si s-a reintors la Viena; de data aceasta s-a regasit acolo int-un corp de barbat ce purta un costum, palarie si o geanta. Stia ca are cam 35 de ani si este medic.

Am rugat-o sa mearga intr-un moment important din acea viata si s-a deplasat intr-o amintire in care se afla in sala de asteptare a unei gari. In acea incapere era o tanara asiatica. A fost o dragoste fulgeratoare intre ei.

Au petrecut cateva zie si cateva nopti impreuna. Dupa putin timp, insa, a sosit momentul ca ea sa se intoarca acasa la familia ei. Acolo o astepta o casatorie aranjata in acord cu traditia.

A condus-o la gara simtind ca o data cu plecarea ei „se rupe o parte” din el. A fost multa durere in acel moment deorece stia ca pleaca pentru totdeauna. Dupa plecarea ei experienta vietii lui se simtea ca fiind una pustie care „nu mai are nici un rost”.

S-a decis sa mearga sa o caute dar sentimentul datoriei fata de pacientii lui care aveau nevoie de ele si fata de toate urgentele medicale care il solicitau i-au intarziat plecarea. A calatorit apoi in India in dorinta de a o intalni.

Desi nu fost usor, a reusit sa o gaseasca, insa nu asa cum si-ar fi dorit. A regasit-o foarte rece fata de el. Avea deja familia ei si i-a cerut sa plece. O tristete profunda asociata cu gandul „sunt singur” l-a cuprins. S-a intors acasa cu durerea si tristetea lui, simtind ca viata este un chin si ca nu-si mai doreste sa vada pe nimeni. Aceste sentimente i-au definit tot restul acelei experiente.

La sfarsitul acelei vieti a parasit acel corp luand cu el durerea profunda asociata iubirii imposibile pe care a trait-o si sentimentul de singuratate.

Am lucrat pe intelegerea si integrarea lectiei acelei experiente. De asemenea am eliberat durerea, tristetea si sentimentul de singuratate pe care sufletul Monicai le-a puratat cu el de-a lungul a multe vieti trecute. A fost nevoie sa taiem anumite cordoane energetice si sa recuperam toate partile de suflet.

O data vindecare si transformate aceste experiente trecute, se petrece o transformare in campul energetic si implicit o schimbare a experientei de viata si a realitatii pe care o creem zi de zi in viata actuala.

Daca simti ca acest articol ti-a adus o noua perspectiva te invit sa il distribui astfel incat sa-l vada si prietenii tai.

Iti trimit multa lumina si iubire,

Ruxandra