Povestea Mihaelei: cauza problemelor digestive severe

Mihaela este o femeie cu o experienta de viata complexa care a pus-o in fata a numeroase provocari. Este medic de peste 30 de ani si unul dintre lucrurile pe care spunea ca si le doreste cel mai mult este aceea de a-si implini planul pentru care sufletul ei a venit aici.

Una dintre provocarile cu care se confrunta in viata curenta este legata de existenta unor probleme digestive vechi si foarte severe cu impact major asupra calitatii vietii ei. Astfel ca si-a dorit sa afle care este cauza/sursa acetor probleme digestive.

Nefiind prima data cand lucram impreuna a putut aluneca cu si mai multa usurinta in relaxare si apoi in regresie. S-a regasit intr-o camera mica, intunecata inauntrul careia putea distinge multe rafturi. Observandu-si corpul din acel loc si timp a descoperit trupul unei femei de aproximativ 50 de ani si i-a atras atentia un sir lung de chei pe care il purta.

Treptat, amintirea a inceput sa capete tot mai multa claritate. Era patroana unui han care era totodata si bordel. Si-a perceput personalitatea de atunci ca avara si prefecuta, interesata doar de a castiga tot mai mult. Inclusiv camara de alimente o tinea inchisa sub cheie.

Mereu exista un context in care cineva ajunge sa dezvolte asemenea trairi, comportamente si trasaturi. In viata aceasta sau in alta. Si contextul este extrem de important deoarece aduce perspectiva de ansamblu.

Am rugat-o astfel sa se intoarca in primul moment important din acea viata. S-a regasit intr-o gospodarie saracacioasa. Avea cam 18 ani si in ciuda dificultatilor materiale era fericita. Punctul de turnura a fost constituit de decizia parintilor sai de a o vinde la han. Ajunsa acolo proprietarul a obligat-o sa „distreze” clientii.

A continuat o viata lipsita de libertate si de orice urma de fericire; o viata de revolta, tristete si neputinta.

Am vizitat apoi un alt moment. Avea cam 35 de ani. Se obisnuise cu viata la han, asa cum era ea. Intre timp incepuse sa aiba o relatie cu patronul hanului. La un timp dupa aceea barbatul a murit de batranete si ea a preluat controlul.

A condus acel loc impinsa de lacomie si afisand o duritate exterioara desi inauntrul ei era multa tristete si singuratate.

Sfarsitul vietii a venit pe la 70 de ani si ultimele momente si le-a petrecut in pat, singura, intr-o camera intunecata undeva in han. Sufletul ei a parasit acel corp ducand mai departe cu el tristetea ca parintii au dat-o ca pe un obiect si foarte multe regrete cu privire la alegeriile sale si lipsa de curaj de a parasi acel loc.

Unul dintre cele mai profunde regrete a fost legat de faptul ca si ea se comportase fata de fetele care „lucrau” in bordel asa cum fusese si ea tratata.

In intalnirea cu ghidul ei spiritual a inteles ca sursa problemelor digestive severe pe care le resimte in corpul ei actual sunt toate sentimentele de revolta, tristete si neputinta pe care le-a adunat in acea viata trecuta. In acea experienta trecuta a ales controlul in locul iubirii

Am lucrat sa eliberam aceste sentimente precum si regretele pe care le-a purtat cu ea astfel incat energia lor sa se dizolve. Mesajul de final al ghidului ei a fost: „Iubirea vindeca”.

Daca simti ca acest articol ti-a adus o noua perspectiva te invit sa il distribui astfel incat sa-l vada si prietenii tai.

Iti trimit multa lumina si iubire,

Ruxandra