Povestea Mariei – „Traiesc cu o cumplita teama zilnica ca ma voi ingrasa”

Maria este o tanara cu un corp armonios  despre care nimeni n-ar fi presupus ca are o preocupare apasatoare in legatura cu greutatea. Dar, din nou, nu este important cum apar lucrurile in exterior ci care este traira interioara a fiecaruia.

Maria mi-a vorbit depre o teama pe care o traieste zi de zi la o intensitate destul de mare – teama ca se va ingrasa. Mi-a spus si despre o foame pe care parca o simtea constant desi o infrana si despre cele 5 kg in plus pe care nu reusea sa le dea jos nicidecum. Isi dorea sa rezolve aceste aspecte si am decis ca vom merge sa cautam sursa acestei temeri.

Partea mea preferata din acest proces este ca de cele mai multe ori el este absolut imprezivibil si oamenii isi aminteasca intamplari total diferite fata de ceea ce ar fi putut gasi ca si explicatii cu mintea constienta.

Astfel ne-am intors inapoi in timp intr- experienta in care s-a perceput a fi un baietel care avea mai multi frati si o mama obeza pe care o percepea ca fiind nemultumita de viata ei. Timpul trecea si baiatul crestea in aceasta nemultumire perceputa a mamai fata de corpul si conditia ei.

La maturitate atunci cand o vizita simtea mila fata de ea. Reactia lui interioara la conditia fizica a ei si la amintirea momentelor in care ea manca foarte mult era una foarte puternica. Celilalti frati ai sai incetasera sa o mai caute, iar tatal o parasise de multa vreme pentru o alta femeie.

A trait toata acea viata judecand aspru aspectul mamei sale. Mai mult decat atat a adus cu sine in viata de acum aceste judecati impreuna cu teama profunda ca ar putea ajunge in acceasi situatie.

Am lucrat impreuna de curatarea si vindecarea acestor amintiri. Rezultatele au fost uimitoare. La cateva zile dupa sedinta noastra mi-a scris un mesaj in care imi spunea ca acele trairi au disparut si ca se simte „superb” 🙂

Daca simti ca acest articol ti-a adus o noua perspectiva te invit sa il distribui astfel incat sa-l vada si prietenii tai.

Iti trimit multa lumina si iubire,

Ruxandra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.