Povestea lui Sorin: amintiri fizice transferate de la o viata la alta

Sorin este tipul de barbat care mereu a fost „sanatos tun”, dar de ceva vreme il chinuie o inexplicabila durere de genunchi. Investigatiile medicale nu au reusit sa scoata la iveala sursa acesteia, desi sunt momente in care durerile ii sunt foarte puternice.

A vrut sa afle daca cumva acestea au explicatia intr-o experienta indepartata.

Intrat in regresia a simtit un frig naprasnic. Era iarna, batea viscolul, iar zapada prin care pasea era foarte inalta. Mergea cu greu. A observat ca era barbat, a intuit ca se afla undeva la Polul Sud si stia ca se deplaseaza spre casa.

In urmatoarea clipa a simtit din nou acea durere foarte puternica in zona genunchilor. Uitandu-se la corpul lui a perceput ca avea o haina lunga pana deasupara genunchilor si niste cizme inalte care ii protajau picioarele pana sub genunchi.

Simtea cum crivatul parca trecea prin acea zona a picioarelor prea putin protejata de haine si pe masura de inainta simtea cum frigul parca il taia in acea zona. Stia ca foarte frecvent se deplasa pe jos in acele conditii meteo pe distante destul de lungi.

Si parca cu timpul starea genunchilor lui se agrava tot mai tare.

In urmatorul moment a ajuns acasa unde l-a intampinat sotia lui si a putut sa se adaposteasca de frigul naprasnic, dar stia ca maine va fi nevoit sa dea piept din nou cu acel ger si acel viscol…

Revenit din transa el a spus ca a simtit in acele momente exact acceasi durere puternica care acum ii apara uneori fara nici un parent motiv. Stia ca acolo ii era sursa.

Ducem dintr-o viata in alta „amintiri” ale corpurilor fizice prin intermediul campului energetic. Acestea au nevoie sa fie constientizate apoi eliberate, trimise in lumina, astfel incat actualul nostru corp fizic sa fie liber de ele si sa nu mai manifeste nici un simpton corelat cu aceste amintiri.

Te invit sa imi lasi un comentariu aici sub articol in care sa imi spui cu care dintre povestile pe care le-am relatat in ultima vreme ai simtit ca rezonezi cel mai puternic, iar daca ti-a placut acest articol te invit sa il distribui si prietenilor tai.

Iti multumesc,

Ruxandra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.