Povestea lui Sorin: amintiri fizice transferate de la o viaţă la alta

L-am cunoscut pe Sorin într-un workshop susținut la Iași. Este tipul de bărbat care mereu a fost “sănătos tun”, dar de ceva vreme îl chinuia o inexplicabilă durere de genunchi. Investigaţiile medicale nu au reuşit să scoată la iveală sursa acesteia, deşi în anumite momente durerile erau foarte puternice.

Intrat în regresie a simţit un frig năprasnic. Era iarnă, bătea viscolul, iar zăpada prin care păşea era foarte înaltă. Mergea cu greu. A observat că era bărbat, a intuit că se afla undeva la Polul Sud și ştia că se deplasează spre casă.

În următoarea clipă a simţit din nou acea durere foarte puternică în zona genunchilor. Uitându-se la corpul lui a perceput că avea o haină lungă până deasupra genunchilor şi nişte cizme înalte care îi protejau picioarele până sub genunchi.

Simţea cum crivăţul parcă trecea prin acea zona a picioarelor prea puţin protejată de haine și pe măsură de înainta simţea cum frigul parcă îl tăia în acea zonă. Ştia că foarte frecvent se deplasa pe jos în acele condiţii meteo pe distanţe destul de lungi. Şi parcă cu timpul starea genunchilor lui se agrava tot mai tare.

În următorul moment a ajuns acasă unde l-a întâmpinat soţia lui și a putut să se adăpostească de frigul năprasnic, dar ştia că în ziua următoare va fi nevoit să dea piept din nou cu acel ger şi acel viscol…

Revenit din transă el a spus că a simţit în acele momente exact aceeaşi durere puternică care acum îi apară uneori fără nici un aparent motiv. Ştia că acolo îi era sursă.

Ducem dintr-o viaţă în altă “amintiri” ale corpurilor fizice prin intermediul câmpului energetic. Acestea au nevoie să fie conştientizate apoi eliberate, trimise în lumină, astfel încât actualul nostru corp fizic să fie liber de ele și să nu mai manifeste nici un simptom corelat cu aceste amintiri.

Ulterior durerea aceea de genunchi a dispărut că și cum n-ar fi existat niciodată.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra