Povestea lui Cristi: “Oricâţi bani aş face nu pot economisi nicidecum”

“Nu știu ce se întâmplă căci oricâţi bani aş face nu pot economisi niciodată.” – spunea Cristi, un tânăr antreprenor inteligent, atunci când am început să discutăm pe subiectul tiparelor şi provocărilor în relaţia cu banii. Deși făcea foarte mulți bani, cumva reușea să îi risipească.

În regresie s-a văzut că fiind o femeie de vârsta medie, cu 3 copii și un soţ abuziv. Făceau parte dintr-o clasă socială sub medie şi salariul soţului ei era singurul lor venit, deoarece ea stătea acasă cu copiii.

Se săturare de acea viaţă plină de teroare şi ar fi vrut să îşi părăsească soţul, dar nu putea deoarece nu avea unde să meargă și nici un ban. S-a decis să strângă câţiva bani, apoi să îşi ia copiii și să plece.

În regresie, Cristi a rememorat cum o lungă perioadă s-a chinuit să pună deoparte câte ceva din banii pe care îi primea de la soţ pentru cumpărăturile casei. Oridecâte ori avea nişte bănuţi, mergea și îi ascundea într-un loc ştiut doar de ea într-o peşteră din apropierea satului în care locuiau.

I-a luat destul de multă vreme, dar se apropia momentul când va fi avut mica sumă de bani care să îi permită să lase în urmă acea viaţă abuzivă.

A vizualizat momentul când cu bucurie a mers să ascundă în locul secret încă nişte bănuţi, încurajându-se că mai are doar puţin de aşteptat. Ajunsă în peştera aceea a descoperit însă nişte muncitori acolo, iar agoniseala ei dispăruse.

A trăit atunci un moment de cumplită disperare; tot chinul ei fusese în zadar și avea sentimentul că este condamnată, căci nicicând nu va putea pleca aşa cum sperase. Chinul ei de a strânge bani fusese zadarnic.

Şi-a întipărit atunci, pe acel fond emoţional puternic, convingerea: “Nu are rost să strâng bani, căci oricum vor dispărea şi nu mă voi putea bucura de ei”.

Cristi a putut vedea că această convingere din subconştient creată cu zeci de ani în urmă îi dicta raportarea la bani de acum.

90% din ceea ce facem, spunem, gândim provine din subconştientul nostru. Funcţionăm în baza programelor întipărite în subconştientul nostru. Este necesar să eliberăm acele emoţii care ne-au fixat aceste programele şi să le schimbăm. Din fericire astăzi avem cunoaşterea şi instrumentele prin care putem face aceste lucruri.

La câteva săptămâni după sesiunea noastră mi-a spus că, pentru prima dată în viață începuse să implementeze niște instrumente și obiceiuri financiare care deja dădeau rezultate.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra