Povestea Lilianei: „Nu merit!”

Am intalnit-o pe Liliana mai intai prin intermediul povestii ei. Procesul terapeutic pe care il conduc este creat in asa fel incat, inainte a a intalni oamenii in sedintele individuale, le cer sa completeze o fisa si sa o trimita anterior programarii noastre astfel incat sa ii „cunosc” inainte si sa ma pregatesc pentru intalnirea noastra.

Am simtit intensitatea trairilor Lilianei in timp ce ii citeam fisa si, apoi, cunoscand-o personal. Imi povestea despre blocajul care se manifesta in viata ei si constientizase ca, undeva, in fundal, ruleaza puternic convingerea: „Nu merit”.

Convingerea aceasta aducea cu ea o senzatie fizica de durere de stomac si era ca o banda stricata care rula mereu in fundal; se trezea cu ea, se culca cu acest zumzait. Incercase alte tipuri de procese menite sa inlocuiasca aceasta convingere, dar nu functionase.

Am pornit in proces cu intentia de a afla sursa acestei convingeri atat de adanc inradacinate. A intrat intr-un moment foarte incarcat emotional in care se ascundea percepandu-se ca o femeia foarte urata, hulita.

Am explorat apoi acea intreaga viata. Am aflat ca era o femeie frumoasa. Viata ei parea ca merge foarte bine. Traia o relatie cu un barbat casatorit si tare si-ar fi dorit ca el sa o aleaga doar pe ea. La un moment dat a decis sa aiba un copil cu el crezand ca astfel va obtine iubirea lui.

Dupa nasterea copilului a descoperit ca acesta nu-i fusese de nici un ajutor in castigarea barbatului. Mai mult, a aparut un puternic sentiment ca nu ii trebuie copilul, nu il vrea.  In puternica confuzie emotionala pe care o experimenta a aruncat copilul intr-o fantana, cauzandu-i moartea.

Desi a incercat sa-si ascunda fapta, aceasta a fost descoperita si pedeapsa nu a intarziat sa apara. A fost o perioada pe care a petrecut-o incarcerata apoi a ajuns pe strazi, condamnata si aratata cu degetul de catre comunitate.

A fost nevoita sa traiasca din mila oamenilor, degradandu-se tot mai mult cu fiecare zi. Ii era foarte greu sa traiasca cersind si cel mai dificil ii era cand oamenii ii dadeau de mila desi „nu merita”. A trait multa durere si umilinta atat datorita condamnarii care venea dinspre semenii sai, dar mai ales datorita sentimentului de vina si a auto-blamarii.

Am lucrat pe vindecarea si integrarea acelei experiente si pe dizolvarea energiei pe care a luat-o cu ea atunci. Am simtit amandoua ca o transformare puternica s-a produs.

In partea de final, Ghidul ei spiritual i-a spus ca va primi un mesaj dupa incheierea sesiunii. A doua zi mi-a trimis un mail cu fotografia pe care am atasat-o la acest articol – un curcubeu urias care aparuse in fata ei atunci cand pornise spre casa, dupa sedinta noastra. 🙂

Daca simti ca acest articol ti-a adus o noua perspectiva te invit sa il distribui astfel incat sa-l vada si prietenii tai.

Lumina si iubire,

Ruxandra