Povestea Izabelei – Furia manifestata in relatie cu fiul sau

Izabela este mama unui minunat baietel de 8 ani. Desi are o cariera de succes care o solicita, relatia ei cu baiatul este prioritara si au o aproiere tare frumoasa. Lucarsem anterior cu ea pe mai multe subiecte din viata ei inaintea acestei sesiuni pe care vreau sa ti-o povestesc azi.

Mi-a povestit ca uneori in relatie cu fiul ei exista o furie foarte puternica care se activa si care o facea sa reactioneze uneori fata de copil prin ridicarea tonului si prin a-l certa; nu intelegea ce este cu emotia aceasta care se declansa din diverse lucruri banale dar stia ca nu-si doreste sa aiba aceasta reactie fata de fiul ei.

Am placat in procesul de regresie cu intentia de a gasi sursa acelei furii si a o curata.

A accesat o viata trecuta de barbat in care ii fusese incredintata grija nepotului sau cand acesta era foarte mic. Tatal copilului plcase pe mare iar mama copilului, sora sa, il ceruse pe patul mortii sa aiba grija de baiat. El a iubit foarte mult copilul si si-a dedicat viata lui, l-a facut centrul vietii lui. Relatiile romantice au lipsit cu desavarsire din viata lui.

La varsta de 22 ani, baiatul a decis insa sa isi urmeze inima plece intr-un alt oras pentru a se casatori cu o fata. Aceasta decizie a reprezentat o lovitura foarte grea pentru barbat. A incercat sa-l determine in diverse moduri sa nu plece, dar n-a fost chip.

A trait foarte multa furie asociata cu gandul „Este un nerecunoscator pentru tot ce am facut pentru el„. A trait intreaga viata cu acest sentiment de furie indreptat spre baiat si a murit singur luand cu el aceasta emotie.

In partea de transfromare si integrate terapeutica a descoperit (deloc surprinzator) ca nepotul sau de atunci este fiul de acum, iar in acea existenta avusese de invatat iubirea neconditionata fata de baiat.

Cleinta mea a inteles si a eliberat acea furie care aparea in relatia cu fiul ei. Pare ca Universul le-a dat o noua sansa. Sunt sigura ca reatia lor va fi transformata de la acets punct inainte. <3

Daca simti ca acest articol ti-a adus o noua perspectiva te invit sa il distribui astfel incat sa-l vada si prietenii tai.

Lumina si iubire,

Ruxandra