Povestea Elianei – „Tu esti platit de ei, dar eu o sa mor de foame”

Eliana este o tanara inteligenta si cu o mare disponibilitate de a-i sprijini si incuraja pe cei din jurul ei. In timp ce ea insasi lucreaza ca si angajat in cadrul unei companii ii sustine pe toti cei din jurul ei care isi doresc sa isi deschida propria afacere si crede din tot sufletul ca vor reusi.

Simte ca antreprenoriatul este o cale minunata pentru toti … mai putin pentru ea. Desi este foarte bine pregatita in meseria ei spunea ca are senzatia ca ea nu s-ar descurca niciodata pe cont propriu. Am lucrat impreuna sa identificam sursa acestei credinte.

Intrand in regresia s-a vizualizat ca fiind un baiat tanar, taran, care incerca sa vanda lapte pentru a-si asigura existenta. Deoarece traia intr-un sat in care nimeni nu avea nevoie sa cumpere lapte s-a gandit ca singura sansa ar fi sa mearga sa il vanda la castelul din apropiere.

A vizualizat cu usurinta drumul si caruta cu care s-a indreptat spre acel loc, acolo unde spera sa isi vanda „marfa” si sa castige niste banuti ce ii erau foarte necesari.

Ajuns la poarta castelului a fost intampinat de paznici. Le-a spus ca doreste sa intre si care e scopul sau, insa acestia au refuzat sa il lase sa intre. O vreme lunga i-a rugat, i-a implorat, insa paznicii au fost neinduplecabili.

Simtea disperarea intrucat in mintea baiatului de atunci acel castel era ultima sansa de a face rost de banii necesari. A perceput in acel moment un gand foarte puternic, in timp ce se uita in ochii unuia dintre paznici : „Pe tine te platesc cei de la castel, dar eu ce fac ca aici e singurul loc in care as putea sa imi vand laptele?

Eliana a inteles ca acea temere ca niciodata ea nu s-ar descurca pe cont propriu venea din disperarea acelui baiat si era doar amintirea unei emotii stocate ce avea nevoie sa fie constientizata si eliberata.

Te invit sa imi lasi un comentariu in care sa imi spui care e cea mai puternica convingere limitativa ce simti ca te impiedica sa ai viata pe care ti-i doresti. Daca ti-a placut acest articol te invit sa il distribui si prietenilor tai.

Iti multumesc,

Ruxandra