Povestea Dianei: “Banii vin şi pleacă; aşa și viaţa.”

Diana este o tânără care și-a dorit să înţeleagă de ce are anumite provocări în aspectul financiar al vieţii sale; banii zburau parcă de la ea mai repede decât veneau. Am condus regresia astfel încât să meargă în cea mai importanta şi relevantă experienţa anterioară pentru problemă ei.

S-a perceput că fiind în anul 1921 în Polonia. A observat în jurul ei o atmosferă încărcată cu mobilă greoaie, covoare, umbră şi frig. A perceput mediul că fiind “neplăcut”.

Era un bărbat european de înălţime medie cu părul negru, cu cărare pe o parte. Purta mustaţa și era îmbrăcat în costum. Se afla la un birou iar în faţă să a perceput o coadă formată din oameni care aşteptau că el să le dea salariile. Ştia că era un funcţionar.

Am trecut apoi la următorul moment și a simţit instant o stare de agitaţie, grabă și nesiguranţă. S-a vizualizat în timp ce scotea dintr-un seif din perete mai multe teancuri de bani. Ştia că trebuie să plece foarte repede.

Afară îl aştepta o femeie tânără, elegantă, îmbrăcată în negru, cu pălărie. A ştiut că este amanta să cu care a ales să fugă. Simţea că nu o iubeşte, doar se simte atras de frumuseţea și tinereţea ei.

Am trecut mai departe și a mers în momentul morţii. Era afară pe o ambarcaţiune. Singur. Privea valurile care se izbeau de barcă. Simţea că este pe moarte, parcă nu mai avea sânge pe corp. Intuitiv ştia că a fost otrăvit cu prafuri puse în vin. Ştia că femeia cu care plecase făcuse asta.

“Nu mai am nimic la mine” – a spus. Simţea o mare tristeţe și dezamăgire. Avea chiar un oarecare dezgust faţă de modul în care şi-a ales sfârşitul.

Gândul cu care a părăsit acea viaţă a fost: “Când ai bani, permite-ţi să te bucuri de ei, tu și cei dragi. Banii vin şi pleacă, aşa și viaţa. Dacă vrei să faci ceva cu ei, fă în acel moment pentru că poate nu mai apuci”.

Tiparul pe care îl alesese inconştient în viaţa această era acela de a nu strânge niciodată bani, da a-i face “să circule”, iar astfel niciodată banii nu rămâneau la ea. La nivel subconştient era o formă de protecţie, căci în Polonia anului 1921 acea femeie tânără îl otrăvise pe funcţionar pentru a-i lua banii.

Purtăm în sufletul nostru amintirea unor evenimente ce ne-au rănit şi la nivel subconştient dezvoltăm anumite programe astfel încât să nu mai ajungem nicicând în situaţii similare. Dacă o dată (sau poate de mai multe ori) ai fost ucis pentru bani este foarte posibil că prin programele pe baza cărora acţionează, subconştientul tău să se asigure că nu vei mai avea bani astfel încât să nu mai fii în pericol.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra