Povestea Dianei: „Banii vin si pleaca, asa si viata.”

Diana este o tanara care si-a dorit sa inteleaga de ce are anumite provocari in aspectul financiar al vietii sale. Am condus regresia astfel incat sa mearga in cea mai importanta si relevanta experienta anterioara pentru problema ei.

S-a perceput ca fiind in anul 1921 in Polonia. A observat in jurul sau o atmosfera incarcata cu mobila greoaie, covoare, umbra si frig. A perceput mediul ca fiind „neplacut”

Era un barbat european de inaltime media cu parul negru cu carare pe o parte. Purta mustata si era imbracat in costum. Se afla la un birou iar in fata sa a perceput o coada formata din oameni care asteptau ca el sa le dea salariile. Stia ca este un functionar.

Am trecut apoi la urmatorul moment si a simtit instant o stare de agitatie, graba si nesiguranta. S-a vizualizat in timp ce scotea dintr-un seif din perete mai multe teancuri de bani. Stia ca trebuie sa plece foarte repede.

Afara il astepta o femeie tanara, eleganta, imbracata in negru, cu palarie. A stiu ca este amanta sa cu care a ales sa fuga. Simtea ca nu o iubeste, doar se simte atras de frumusetea si tineretea ei.

Am trecut mai departe si a mers in momentul mortii. Era afara pe o ambarcatiune. Singur. Privea valurile care se izbeau de barca. Simtea ca este pe moarte desi nu avea sange pe corp. Intuitiv stia ca a fost otravit cu prafuri puse in vin. Stia ca femeia cu care plecase facuse asta.
„Nu mai am nimic la mine” – a spus. Simtea o mare tristete si dezamagire. Avea chiar un oarecare dezgust fata de modul in care si-a ales sfarsitul.
Gandul cu care a parasit acea viata a fost: „Cand ai bani, permite-ti sa te bucuri de ei, tu si cei dragi. Banii vin si pleaca, asa si viata. Daca vrei sa faci ceva cu ei, fa in acel moment pentru ca poate nu mai apuci”
Tiparul pe care il alesese inconstient in viata aceasta era acela de a nu strange niciodata bani, da a-i face „sa circule”, iar astfel niciodata banii nu ramaneau la ea. La nivel subconstient era o forma de protectie, caci in Polonia anului 1921 acea femeie tanara il otravise pe functionar pentru a-i lua banii.
Purtam in sufletul nostru amintirea unor evenimente ce ne-au ranit si la nivel subconstient dezvoltam anumite programe astfel incat sa nu mai ajungem nicicand in situatii similare. Daca o data (sau poate de mai multe ori) ai fost ucis pentru banii este foarte posibil ca prin programele pe baza carora actioneaza, subconstientul tau sa se asigure ca nu vei mai avea bani astfel incat sa nu mai fii in pericol.
Te invit sa-mi scrii un comentariu aici sub articol in care sa imi spui daca ai observat in viata ta anumite tipare sau comportamente care te fac sa actionezi contrar cu ceea ce iti doresti la nivel constient.
Daca ti-a placut articolul, distribuie-l prietenilor tai.
Iti multumesc,
Ruxandra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.