Povestea Deliei: Iubirea este dincolo de aparente

Una dintre temele principale cu care vin oamenii in sedintele de terapie pe care le parcurgem impreuna este tema relatiilor romantice. Si daca stam sa e uitam atat in jur cat si in viata personala face sens ­čÖé

Delia este o femeie inteligenta, frumoasa, puternica aflata in jurul varstei de 35 ani. Traia o poveste de iubire care nu avea perspectiva unui happy-end. Intr-o conjunctura neobisnuita intalnise un barbat a carui vibratie era in acord perfect cu inima ei. Intre ei exista atractie foarte puternica si o iubire profunda s-a aprins aproape instant. Legatura dintre ei parea a fi dincolo de intelegerea rationala.

Dincolo de lumea care parea a exista doar pentru ei atunci când erau impreuna, in realitatea 3D, barbatul de care Delia se indragostise traia intr-o relatie formala. Atasamentele lui fata de bunurile imateriale precum si diverse frici il tineau acolo.

Am intalnit-o pe Delia când aceasta eracam de 3 luni de zile cu acest barbat. II pareau (macar) 3 vieti. Intensitatea iubirii pentru el era egalata de durerea pe care o simtea datorita inacesibilitatii lui, asa cum ea l-ar fi dorit.

Era evident pentru ea ca, desi il iubea foarte mult, nu aceasta era relatia pe care si-o dorea. Simtea ca cel mai bun lucru pentru ea este sa renunte la acea relatie si totusi legatura dintre ei era atat de puternica incat parca nu se putea desprinde. Isi dorea sa afle e unde venea acesta conexiune si ce avea nevoie sa invete din aceasta relatie.

Inainte de a continua povestea este important ca tu, cel care citesti, sa stii ca uneori in experientele din trecut descoperim lucruri care nu se potrivesc tocmai cu valorile noastre actuale sau cu ceea ce am vrea sa credem despre noi. Este importannt sa lasam astfel la o parte judecatile

In cea mai semnificativa regresie Delia a accesat o viata trecuta in care era prostituata (nu este tocmai ceea ce cineva vrea sa descopere despre sine, dar este doar o judecata). Era o viata plina de promiscuitate si nefericire.

La un moment dat, in anturajul ei a aparut un barbat masiv, cu o aparenta fioroasa, recunoscut ca un tip violent si bataus. Contextul a facut ca cei 2 sa se apropie si sufletul Deliei a descoperit ca in spatele duritatii afisate exista un om foarte bland. Când era cu ea, doar ei doi, barbatul acesta era complet diferit.

Iubirea si legatura dintre ei a fost fost foarte puternica. Intr-o lume care o blama si o condamna, ea a simtit iubirea. Sentimentul de siguranta si acceptare pe care i-l crea acest barbat au facut-o sa-mi deschida si mai mult inima in fata lui.

In egala masura, blandetea si iubirea ei au fost ca un balsam vindecator pentru sufletul lui si asta i-a permis lui sa o iubeasca si sa o ocroteasca si mai mult. Viata aceea a fost pentru ei o experienta minunata caci sufetele lor au invatat ca iubirea este dincolo de aparente si acceptarea insotita de iubire vindeca.

Sufletul ei a fost cel care a parasit primul lumea fizica in acea viata si sufletele lor au purtat mai departe durerea despartirii. Existau, in plus, diverse juraminte de credinta pe care si le facusera unul altuia.

Aceasta energie a fost cea care a determinat reîntâlnirea lor. De data aceasta era important pentru ei sa-si aminteasca ca iubirea este dincolo de judecati de valoare si, de asemenea, era important sa se elibereze unul pe altul.

Am lucrat pe intelegerea si integrarea acelei experiente trecute, pe eliberarea tuturor legamintelor dintre ei si elimnarea corzilor. Urmatoarea data când ne-am intalnit (cam la 2 spatamani distanta) Delia era mai senina. Incheiase relatia cu acest barbat si, denu fusese tocmai cel mai usor lucru pe care il facuse in viata ei, stia ca, in aceasta viata, era decizia cea mai potrivita pentru ea. Intr-un timp relativ scurt energia s-a asezat, ranile s-au inchis si a putut cu usurinta sa mearga mai departe.

Daca simti ca acest articol ti-a adus o noua perspectiva, te invit sa il distribui astfel incat sa-l vada si prietenii tai.

Iti trimit lumina si iubire,

Ruxandra

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.