Povestea Deliei: Iubirea este dincolo de aparenţe

Una dintre temele principale cu care vin oamenii spre hipnoza regresivă în vieți anterioare este tema relațiilor romantice. Și dacă stăm să ne uitam atât în jur cât și în viața personală este firesc 🙂

Delia este o femeie inteligenţă, frumoasă, puternică aflată în jurul vârstei de 35 ani. Trăia o poveste de iubire care nu avea perspectiva unui happy-end. Într-o conjunctură neobişnuită întâlnise un bărbat a cărui vibraţie era în acord perfect cu inima ei. Între ei exista atracţie foarte puternică și o iubire profundă s-a aprins aproape instant. Legătura dintre ei părea a fi dincolo de înţelegerea raţională.

Dincolo de lumea care părea a exista doar pentru ei atunci când erau împreună, în realitatea 3D, bărbatul de care Delia se îndrăgostise trăia deja într-o altă relaţie formală. Ataşamentele lui faţă de bunurile materiale precum și diverse frici îl ţineau acolo.

Am întâlnit-o pe Delia când această era cam de 3 luni de zile cu acest bărbat. ÎI păreau (măcar) 3 vieţi. Intensitatea iubirii pentru el era egalată doar de durerea pe care o simţea datorită inaccesibilităţii lui, aşa cum ea l-ar fi dorit.

Era evident pentru ea că, deşi îl iubea foarte mult, nu această era relaţia pe care şi-o dorea. Simţea că cel mai bun lucru pentru ea este să renunţe la acea relaţie şi totuşi legătura dintre ei era atât de puternică încât parcă nu se putea desprinde. Îşi dorea să afle de unde venea acesta conexiune şi ce avea nevoie să înveţe din această relaţie.

Înainte de a continua povestea este important că tu, cel care citeşti, să ştii că uneori în experienţele din trecut descoperim lucruri care nu se potrivesc tocmai cu valorile noastre actuale sau cu ceea ce am vrea să credem despre noi. Este important să lăsăm astfel la o parte prejudecăţile.

În cea mai semnificativă regresie legată de relația ei cu acel bărbat Delia a accesat o viaţă trecută în care era prostituată (nu este tocmai ceea ce cineva vrea să descopere despre sine și totuși mulți dintre noi am experimentat vieți în care am trăit aspecte pe care azi le judecăm). Era o viaţă plină de promiscuitate și nefericire.

La un moment dat, în anturajul ei a apărut un bărbat masiv, cu o aparenţă fioroasă, recunoscut că un tip violent şi bătăuş. Contextul a făcut că cei 2 să se apropie şi personalitatea Deliei de atunci a descoperit că în spatele durităţii afişate există un om foarte blând. Când era cu ea, doar ei doi, bărbatul acesta era complet diferit.

Iubirea şi legătura dintre ei a fost în acea viaţă foarte puternică. Într-o lume care o blama și o condamna, ea a simţit iubirea. Sentimentul de siguranţă şi acceptare pe care i-l crea acest bărbat au făcut-o să-și deschidă și mai mult inima în faţă lui.

În egală măsură, blândeţea și iubirea ei au fost că un balsam vindecător pentru sufletul lui și asta i-a permis lui să o iubească și să o ocrotească și mai mult. Viaţa aceea a fost pentru ei o experienţa minunată căci sufletele lor au învăţat că iubirea este dincolo de aparenţe şi acceptarea însoţită de iubire aduce vindecare. Sufletul ei a fost cel care a părăsit primul lumea fizică în acea viaţă şi sufletele lor au purtat mai departe durerea despărţirii. Existau, în plus, diverse jurăminte de credinţă pe care şi le făcuseră unul altuia.

Această energie a fost cea care a determinat reîntâlnirea lor din viața actuală. De dată această era important pentru ei să-şi amintească că iubirea este dincolo de judecăţi de valoare şi, de asemenea, era important să se elibereze unul pe altul.

Am lucrat pe înţelegerea și integrarea acelei experienţe trecute, pe eliberarea tuturor legămintelor dintre ei și eliminarea corzilor energetice. Următoarea dată când ne-am întâlnit (cam la 2 săptămâni distanţa) Delia era mai senină. Încheiase relaţia cu acest bărbat și, deşi nu fusese tocmai cel mai uşor lucru pe care îl făcuse în viaţa ei, ştia că, în această viaţă, era decizia cea mai potrivită pentru ea. Într-un timp relativ scurt energia s-a aşezat, rănile s-au închis și a putut cu uşurinţă să meargă mai departe.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra