Povestea Cosminei – „De ce nu pot avea un copil?”

M-am intalnit cu Cosmina de curand si mi-a placut tare mult energia ei. Inaintea sedintelor individuale imi rog clientii sa completeze o fisa cu informatii importante pentru procesele nostre. Astfel atunci cand ne intalnim stiu deja cate ceva despre persoana din fata mea. Stiam despre Cosmina ca intampina de o vreme indelungata o problema in conceperea unui copil.

Isi dorea sa stie de unde vine acest blocaj, daca se poate elimina sau daca sufletelul ei a ales sa nu experimenteze acest rol in viata actuala. Am plecat in proces cu intentia de a descoperi care este cauza pentru care nu reuseste sa ramana insarcinata.

Initial in regresie s-a conectat cu un puternic sentiment de teama localizat la nivelul abdomenului. Apoi incet a perceput faptul ca era undeva pe o strada pietruita, in interiorul unei cetati. Se simtea pierduta.

I-am cerut sa merga la momentul care constituie cauza faptului ca nu poate avea copil. Se intampla uneori in aceste procese ca emotiile sa rabuvneasca si cel din fata mea sa simta ca ii vine sa planga fara a sti initial de ce. Asa s-a intamplat si aici. Intensitatea emotionala a precedat amintirea.

A simtit apoi o lovitura in abdomen. S-a perceput ca avand un corp inalt si subtire de femeie tanara. Era zi si se afla undeva afara. Avusese o nastere prematura care-i adusese si sfarsitul.

A parasit acel corp si acea viata ca durerea ca si-a parasit copilul si frica. Si-a promis ei insisi ca se va intoarce sa gaseasca acel copil si sa aiba grija de el.

In partea de integrare a experientei a inteles ca este important sa se ierte pentru faptul ca a pierdut acel copil. Am lucrat impreuna pe aceasta iertare de sine. De asemenea a aflat ca sufletul acelui copil este prezent deja in viata actuala ca si sotul ei (cu care are o relatie foarte frumoasa si armonioasa). Ghidul ei spiritual a sfatuit-o sa mai aiba rabdare in privinta copilului in aceasta experienta umana.

In fiecare zi sunt recunoscatoare ca pot fi martorul proceselor minunate prin care trec clientii mei 🙂

Daca simti ca acest articol ti-a adus o noua perspectiva te invit sa il distribui astfel incat sa-l vada si prietenii tai.

Iti trimit multa lumina si iubire,

Ruxandra