Povestea Arianei – copilarie, intrauterin, viata anterioara – „Nimeni nu ma vrea”

Ariana este o femeie de afaceri independenta, puternica si cu o energie plina de iubire. Una dintre provocarile ei este aceea ca de cativa ani isi asteapta sufletul pereche potrivit.

Am lucrat impreuna cu putina vreme in urma pe curatarea diverselor probleme emotionale si pe eliberarea de diverse frici. Spun adesea ca acest proces de transformare este sub forma unei cepe: indepartezi un strat si urmeaza apoi altul si altul. E minunat faptul ca putem sa vindecam toate aceste aspecte pe rand in cel mai elevat, armonios si potrivit mod pentru Binele nostru Suprem.

De curand Ariana mi-a scris ca a descoperit in meditatiile ei ca are o convingere foarte puternica „parca scrijelita in fiinta mea” (spunea ea). Aceast program subconstient era „Nimeni nu ma vrea” si era indreptat in special spre barbati dar avea anumite influente inclusiv in relatiile profesionale.

I-am indus o stare usoara de transa si am instruit subconstientul ei sa se intoarca inapoi in timp la momentul cand a mai simtit ca „nimeni nu ma vrea”. Am vizitat astfel impreuna cateva momente din copilaria sa cand s-a simtit respinsa.

Un moment foarte puternic a fost in jurul varstei de 6 ani cand jucandu-se cu alte 2 fete si un baiat, la un moment dat baiatul i-a adresat niste cuvinte urate si i-a spus sa plece.

Mai in spate am identificat anumte intamplari in copilaria timpurie cand s-a simtit respinsa si nedorita de propria familie.

Am mers mai in spate si a accesat un moment din perioada intrauterina. Ceea ce a simtit atunci a fost o deconectare puternica de mama sa si s-a simtit neiubita, nedorita. A aparut gandul „Mama nu ma vrea”, „Nimeni nu ma vrea” insotit de un sentiment de deznadejde.

Am rugat-o sa merga mai in spate in timp la momentul cand a simtit pentru prima data acest sentiment de deznadejde insotit de gandul nimeni nu ma vrea. S-a regasit intr-o viata in care avea o viata sociala buna, un sot si prieteni cu care isi petrecea timpul. S-a intamplat apoi sa fie acuzata pe nedrept pentru o fapta pe care nu o savarsise si la acel moment atat prietenii cat si sotul au parasit-o, au abandonat-o. si-a petrecut restul vietii izolata traind in deznadejdea gandului „Nimeni nu ma vrea”. Aici era sursa.

Am vindecat intai acea viata, am curatat experienta si trairea aceea. A avut nevoie sa inteleaga si sa ierte comportarea celor de atunci. Apoi ne-am intors la acel moment din perioada intrauterina si a constientizat ca fatul de a se simti deconectata de iubirea mamei ei era dat de faptul ca insasi mama sa era foarte deconectata de sentimentele proprii. Atat in perioada de dinaintea nasterii cat si in copilarie mama a iubit-o si a dorit-o dar nu a stiut sa exprime asta.

Am vindecat suferita copilului interior astfel incat sa poata dintr-o perspectiva mai larga ca ceea ce interpretase ca fiind o puternica respingere la varsta de 6 ani era doar o remarca rautacioasa si un joc nepotrivit de copii.

S-a simtit eliberata si a acceptat la nivel subconstient o noi convingeri constructive pentru ceea ce-si doreste la momentul acest – „Stiu sa vad si sa recunosc iubirea celor din jur. Ma simt iubita si dorita.”

Nu inceteaza sa ma surprinda natura umana si miracolul transformarii. Este uimitor cate lucruri pastram in noi. Incarcatura emotionala asociata convingerilor subconstiente le face sa reziste in timp, chiar sa isi creasca puterea asupra noastra. O data eliberata acea incarcatura emotionala si vindecata acea suferinta putem privi viata dintr-o noua perspectiva, cu un alt filtru al realitatii.

Te invit sa imi lasi un comentariu care este acel program din subconsteintul tau care simti ca te impiedica stazi sa manifesti deplin ceea ce iti doresti.

Daca ti-a placut acest articol sau daca simti ca ti-a adus o noua perspectiva, te invit sa il distribui si prietenilor tai.

Pace, lumina si iubire,

Ruxandra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.