Povestea Anei – o viata anterioara celebra

Ana este o femeie tanara speciala care prin munca ei face o diferenta in vietile oamenilor din orasul in care traieste (si nu numai). Ne cunoastem de cativa ani buni si mereu am admirat-o pentru proiectele pe care le desfasoara. Am avut bucuria sa o regasesc printre participantii unuia dintre workshopurile experientiale pe care le-am sustinut de curand.

Eram la regresia dedicata carierei si misiunii personale cand s-a perceput ca fiind o femeie in pantaloni 3/4 si bluza in mijlocul unor oamenii carora le explica cum sa lucreze pentru a se intretine. Si-a intrebat Sinele superior care este numele sau si raspunsul primit a fost „Mary Jane Meg…..”

In urmatorul moment s-a vizualizat fiind intr-o camera si scriind un jurnal sub forma unor scrisori la indemnul amantului – un tanar june. Stia ca era anul 1856. Scrisorile ii erau destinate fiicei sale si prin ele ii spunea despre cum este sa fii femeie libera in acea societate.

Stia ca este departe de ea si cel mai mare regret al sau era ca nu-i fusese alaturi fiicei sale in perioada cand aceasta a fost insarcinata si n-a putut sa se bucure de nepotul sau.  (In prezent activitatea ei este indreptata spre femeile insarcinate si bebelusi) La un moment dat a trimis acest jurnal sotului sau pentru a ajunge in posesia fiicei.

S-a intors apoi, in spate in timp. Si a perceput ca inainte de aceste momente traia pe un alt continent si avea impreuna cu sotul sau o pensiune mica de care se ocupa in intregime ea.  Era o viata grea caci nu avea nici un ajutor din partea sotului.

Plecarea pe vas a fost pentru ea un fel de evadare din acea viata. Un amanunt interesat pe care l-a perceput a fost ca in acea epoca in care femeile puratu doar fuste si-a cusut singura pantaloni inainte de a pleca.

Perioada petrecuta departe de casa, pe un nou teritoriu au ajutat-o sa invete sa fie independenta si i-a dezvoltat pionieratul (lucruri care se manifesta puternic si in viata curenta)

Sfarsitul vietii a gasit-o pe o pajiste. Stia ca munca si misunea ei sunt finalizate acolo. A lasat un bilet pentru fiica ei apoi intr-o stare de meditatie sufletul i-a parasit corpul fizic si s-a ridicat in lumina.
Cand a iesit din regresie a facut o cautare rapida pe internet cautand „Mary Jane 1856” si a avut o mare surpriza asa gaseasca informatii despre „Mary Jane Megquier 1856” – o femeie pionier in Calea Aurului ale carei scrisori au fost publicate in anul 1949.
Rareori imi este dat sa fiu martor al amintirii unei vieti anterioare ramasa celebra si care poate fi verificata printr-o cautare pe internet (Cred ca de-a lungul timpului intre sutele de procese pe care le-am condus nu am observat mai mult de 4-5 asemenea cazuri). Dar uneori se intampla 🙂

Daca ti-a placut acest articol te invit sa il distribui si prietenilor tai.

Pace, lumina si iubire,

Ruxandra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.