Povestea Anei – o viaţă anterioară celebră

Ana este o femeie tânără specială care prin muncă ei face o diferenţă în vieţile oamenilor din oraşul în care trăieşte (şi nu numai). Ne cunoaştem de câţiva ani buni și mereu am admirat-o pentru proiectele pe care le desfăşoară. Am avut bucuria să o regăsesc printre participanţii unuia dintre workshopurile experienţiale pe care le-am susţinut în țară.

Eram la regresia dedicată carierei și misiunii personale când s-a perceput că fiind o femeie în pantaloni 3/4 și bluză în mijlocul unor oamenii cărora le explica cum să lucreze pentru a se întreţine. Şi-a întrebat Sinele superior care este numele sau și răspunsul primit a fost “Mary Jane Meg…”

În următorul moment s-a vizualizat fiind într-o cameră și scriind un jurnal sub forma unor scrisori la îndemnul amantului – un tânăr june. Ştia că era anul 1856. Scrisorile îi erau destinate fiicei sale şi prin ele îi spunea despre cum este să fii femeie liberă în acea societate.

Ştia că este departe de ea și cel mai mare regret al său era că nu-i fusese alături fiicei sale în perioada când aceasta a fost însărcinată și n-a putut să se bucure de nepotul sau. (În prezent activitatea ei este îndreptată spre femeile însărcinate și bebeluşi) La un moment dat a trimis acest jurnal soţului său pentru a ajunge în posesia fiicei.

S-a întors apoi, în spate în timp. Şi a perceput că înainte de aceste momente trăia pe un alt continent și avea împreună cu soţul său o pensiune mică de care se ocupa în întregime ea. Era o viaţă grea căci nu avea nici un ajutor din partea soţului.

Plecarea pe vas a fost pentru ea un fel de evadare din acea viaţă. Un amănunt interesat pe care l-a perceput a fost că în acea epocă în care femeile purtau doar fuste și-a cusut singură pantaloni înainte de a pleca.

Perioada petrecută departe de casă, pe un nou teritoriu a ajutat-o să înveţe să fie independentă şi i-a dezvoltat pionieratul (lucruri care se manifestă puternic şi în viaţă curentă)

Sfârşitul vieţii a găsit-o pe o pajişte. Ştia că munca și misiunea ei sunt finalizate acolo. A lăsat un bilet pentru fiica ei apoi, într-o stare de meditaţie, sufletul i-a părăsit corpul fizic şi s-a ridicat în lumină.

Când a ieşit din regresie a făcut o căutare rapidă pe internet căutând “Mary Jane 1856″ şi a avut o mare surpriză aşa găsească informaţii despre “Mary Jane Megquier 1856″ – o femeie pionier în Calea Aurului ale cărei scrisori au fost publicate în anul 1949.

Rareori îmi este dat să fiu martor al amintirii unei vieţi anterioare rămasă celebră şi care poate fi verificată printr-o căutare pe internet.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra