Kilograme in plus care nu pleaca nicidecum – Povestea Oanei

Traim intr-o societate care pune un accent important pe aspectul fizic, dar dincolo de asta, relatia pe care o avem cu corpul nostru este una extrem de importanta. Adesea felul lipsit de grija in care ne tratam propria persoana si corpul care ne duce in viata aceasta, are efecte vizibile. Fiind mereu pe graba, tindem sa ne alimentam cu produse de calitate indoielnica, sa ne infometam, sa mancam pe fuga, sa nu ne alocam timp pentru sport si lista poate continua asa cum probabil stii.

Uneori vin la mine oameni care imi spun ca au nevoie de ajutor sa scape de niste kilograme in plus. Inainte de a face orice proces aflu ce, cat, cum si cand mananca si cata miscare fac. Uneori le cer clientilor mei chiar sa tina un jurnal in care sa noteze exact tot ceea ce pun in gura inainte sa vina sa ma vada. Asta pentru ca uneori constientizarea scoate in fata o solutie banala. Adesea problema este in alimentatie.

Sunt cazuri insa, cand desi pare ca persoana face totul „bine” exista totusi un surplus de greutate care parca nu vrea sa plece orice ar fi. Era si cazul Oanei – desi avea un stil de viata sanatos erau un numar de kilograme care ramaneau constant cu ea. Le acumulase intr-un timp foarte scurt in urma unui soc emotional. Incercase diverse diete, fara rezultate.

Am intrat in proces cu intentia de a gasi si elibera sursa emotionala a acestui surplus de greutate.

A accesat o viata trecuta in care era barbat si comunitatea in care locuia fusese lovita de o boala care ii omorase toata familia. Pe langa durerea pierderii celor dragi a fost nevoit sa indure si respingerea celor ramasi in viata care l-au alungat ulterior.

A ajuns sa rataceasca flamand si pierdut. A trecut printr-o experienta in care niste barbati dorind sa il jefuiasca l-au agresat, apoi au realizat ca nu are nimic si l-au lasat sa plece.

Momentul mortii a survenit in timp ce mergea singur pe drum. Simtea un sentiment profund de umilinta, era slabit si extrem de flamand. Pare ca tocmai foamea este cea care i-a cauzat moartea. A luat cu el din acea viata sentimente de disperare, umilinta si dezamagire.

Am lucrat pe vindecarea, intelegerea si integrarea experientei acelei vieti trecute si cateva saptamani mai tarziu cand ne-am revazut din nou, Oana pierduse deja 8 kilograme cu ajutorul unui regim de alimentatie sanatos si prietenos pentru corpul ei. Tare ma bucur sa-mi vad clientii inflorind. 🙂

Daca simti ca acest articol ti-a adus o noua perspectiva, te invit sa il distribui astfel incat sa-l vada si prietenii tai.

Iti trimit multa lumina si iubire,
Ruxandra