Frica ca un ghem in stomac – Povestea Laurei

Am revazut-o pe Laura la un an dupa ultima noasta sedinta (care fusese de fapt unica sedinta). De fiecare data cand imi revad un client imi doresc sa stiu cum este viata lui, ce a fost diferit dupa lucrul nostru impreuna. M-a atins  si m-a emotionat raspunsul ei – „M-am simtit mai intreaga„, „Procesul cu tine a fost egal cu tot altceva ce am facut, la un loc„.

De data aceasta isi dorea sa rezolve sentimentul constant de frica  care era prezent in viata ei. Simtea aceasta frica inclusiv la nivel fizic, ca si cum ar fi fost un ghem in stomac. Pe o scara de la 1-10 sentimentul era prezent cam la intensitate de 5 mereu, iar o data la 2 zile urca brusc la 12 (da, la 12 pe o scara de la 1 la 10).

Intrand in regresie a accesat direct un moment de frica intensa. S-a regasit intr-o arena romana. Era o femeie si se afla acolo impreuna cu un cu grup. Erau un grup de crestini iar in acea amintire din arena soltatii romani ii bateau iar gandul ei cel mai puternic care insotea frica era „am sa mor„.

Erau amenintati si agresati cerandu-li-se sa renunte la credinta lor. Unii din grup au cedat presiunii, s-au conformat si au iesit din rand.

Ea a continuat sa ramana acolo impreuna cu restul grupului, sub agresiunile soldatilor. La un moment dat unul dintre soldati i-a infipt sabia undeva in zona plexului solar. A fost punctul la care corpul fizic de atunci a murit. Atunci cand sufletul ei a parasit acel corp, un fragment de energie a ramas prins la nivelul burtii, acolo unde fusese sabia.

Adesea emotiile pe care le traim la momentul mortii sunt tocmai acelea pe care le luam cu noi mai departe, ele raman ca niste amprente, ca o amintire a lucrurilor ramase nerezolvate. Nu intamplator Laura a venit cu aceasta frica traita atunci si localizata tocmai in zona stomacului, acolo unde fusese sabia care o ucise.

Am lucrat pe a rezolva tot ceea ce ramasese incomplet in acea viata si pe transformarea energiei. La sfarsit, Laura se simtea usoara, eliberata si adusese cu ea mesajul Ghidului ei Spiritual ca este iubita.

Astept cu drag vesti de la ea dar simtind eliberarea care s-a produs in partea de transformare am incredere acel sentiment de frica cel putin a scazut semnificativ, daca nu a disparut in intregime.

Iti multumesc ca esti aici si imi dai oportunitatea de a impartasi cu tine aceste lucruri minunate

Multa lumina si iubire,

Ruxandra