Ruxandra Bulzan

Bine ai venit pe aceasta pagina! Fie ca esti prima data aici, fie ca imi citesti regulat articolele iti multumesc pentru timpul si atentia ta! Eu sunt Ruxandra Bulzan, imi pare bine sa te cunosc šŸ™‚

Unul dintre citatele mele preferate este acesta: ā€œNu-ti regreta niciodata trecutul, ci mai degraba imbratiseaza-l ca pe un maestru care iti esteā€ ā€“ Robin Sharma

Am crescut cu amintirea unor fragmente dintr-o viata anterioara, fragmente pe care toata copilaria si adolescenta mea nu a stiut nimeni sa mi le explice sau macar sa le accepte (gasesti intreaga aceasta poveste in articolul De ce regresii in vieti anterioare), dar oricat am incercat sa le neg sau sa le ignor ele au continuat sa apara cam vreo 25 de ani, pana in momentul in care am putut sa le reaccesez sa le inteleg mesajul, sa le vindec si sa le transform.

Am avut mereu o atractie catre spiritualitate, probabil ceva din sufletul meu isi dorea sa se reconecteze la Sursa reala si autentica astfel ca in adolescenta mi-am cautat calea in Biserica si am ales sa urmez Liceul Teologic. In acea perioada am simtit momente inaltatoare de prezenta divina prin rugaciune, insa acel cult al fricii m-a determinat cativa ani mai tarziu sa ma rup cu totul de aceasta lume si sa neg prezenta acelui Dumnezeu razbunator in viata mea.

A urmat o perioada in care am refuzat sa aud, vad, stiu orice tinea de alte planuri decat cel in care traiam eu si mi-am focalizat toata atentia spre planul material si pe implinirea diverselor ambitii.

Dar uneori planul divin si chemarea sufletului sunt, din fericire, mai puternice decat ego-ul personal, astfel ca acum 8 ani a existat un moment cand intreaga mea viata s-a prabusit parca de pe o zi pe alta si nimic din ceea ce eu credeam ca ma defineste n-a mai existat.

A fost un moment cheie cand singurul drum ce mi-a ramas deschis a fost cel al redescoperiiri de mine, al redescopeririiĀ  a ceea ce sunt dincolo de aparente. Inevitabil am ajuns in zona spirituala si pentru prima data in aceasta viata a mea l-am redescoperit pe Dumnezeu cel real, acea sursa de iubire neconditonata in care teama si razbunarea nu-si au locul.

Mi-am dat voie sa primesc si sa simt Adevarul, acel adevar care rezoneaza cu sufletul meu. Am inteles atunci multe din experientele prin care trecusem de-a lungul vietii si am simtit ca este parte din misiunea mea sa impartasesc cu altii ceea ce am fost invatata.

Parte din cresterea si evolutia mea este si a-i acompania pe altii sa creasca si sa-si sporeasca calitatea vietii. In prezent fac acest lucru cu ajutorul terapiei prin regresie. Lucrez cu clientii mei atat pe amintirile din vieti trecute, precum si pe cele din viata actuala si viata dintre vieti.

Sustin atat sesiuni individuale de terapie prin regresie, precum si workshopuri experientiale in care conduc regresii de grup. De asemenea periodic organizez diverse seminarii si ateliere de dezvoltare spirituala. (gasesti detalii pe paginile Sesiuni individuale si Seminarii si evenimente). Cea mai mare parte a timpul meu este dedicata acum pregatirii celor care vor sa invete hinoterapia si terapia prin regresie

Am avut binecuvantarea de a conduce peste 2500 de regresii individuale si am lucrat in cadrul proceselor de grup cu peste 5000 deĀ persoane.

In prezent sunt membru fondator si presedinte al Asociatiei de Hipnoza si Terapie prin Regresie. Fac parte din echipa de traineri ai Regression Academy (UK) si sustin traininguri de pregatire in terapia prin regresie in Anglia si in Romania. De asemenea sunt supervizor pentru studentii in formare in cadrul aceleiasi academii

Sunt hipnoterapeut certificat, terapeut Theta Healing si Spiritual Coach. Am absolvit Facultatea de Psihologie si un master in Psihologie Clinica, am urmat un curs dedicat regresiilor in vieti anterioare sustinut de dr. Brian WeissĀ si am finalizatĀ un program de formare de lunga durata in cadrul Past Lives Regression Academy, Londra. In cadrul aceleasi Academii am urmat o pregatire pentru regresia in Viata dintre Vieti.

Simt cu toata fiinta mea ca acesta este drumul meu si ma consider privilegiata si recunoscatoare sa pot fi martorul transformarii vietilor oamenilor.

Daca vrei sa ma contactezi, gasesti toate detaliile pe pagina Contact

O zi magica iti doresc!