Despre entitatile atasate si eliberarea lor in lumina

Ti-am promis in articolul Despre momentul cand mi-am dat seama ca “vorbesc cu mortii” ca voi reveni cu un articol despre prima mea experienta de eliberare in lumina a sufletelor ramase in planul fizic. Iata ca a venit momentul 🙂

In urma cu un an si ceva m-am inscris la un curs care se intindea pe o perioada lunga dedicat in principal regresiilor. Citind programa diverselor module care urmau sa aiba loc am regasit unul dedicat eliberarii de entitati atasate. Jumate din mine a zambit, cealalta i-a declarat „putin dusi”. Ezoterism, ezoterism dar parca e cam prea mult :)) Am decis ca atunci cand va sosi momentul voi lipsi de la acel modul fara sens.

Intre timp, au inceput sa imi ajunga in mana „intamplator” diverse carti si materiale pe acceasi tema a eliberarii entitatilor atasate. Am inteles informatia, dar am decis ca e prea mult pentru mine – nu voi face NICIODATA asta caci nu-i de mine.

Si Dumnezeu are uneori asa un simt al umorului… 🙂 In timpul unuia dintre modulele mele de pregatire pentru terapia prin regresie, intr-unul din exercitii a vent momentul sa lucrez ca si terapeut pentru una dintre colegele mele pentru vindecarea unei probleme din trecut. Simplu. Usor. Lejer. Doar fac asta toata ziua – credeam eu .. 🙂

Am inceput sa lucrez cu colega mea si curand mi-am dat seama ca ceva nu este in regula. Procesul era foarte anevois (desi ea era obisnuita cu tipul asta de terapie) si mai era ceva acolo, dar nu stiam ce. La un moment dat am decis sa profit de optiunea de a apela la traineri si l-am chemat pe unul dintre ei. A durat probabil cateva zeci de secunde pana cand Andy m-a intrebat daca am verificat daca exista entitati atasate.

I-am zis ca nu si nici nu pot si  nici nu stiu si nici nu vreau sa fac asta. A zambit. A verificat el intai cu pendulul apoi cerand raspunsuri ideomotorii de la subconstientul clientei. Si evident ca erau. Nu 1, ci 2. Si ambele aveau nevoie sa vorbeasca inainte sa fie eliberate.

Stiam procesul teoretic dar tot mi se parea ca cineva acolo sus face glume cu mine. Decisesem deja ca nu vreau sa ma implic in asta.

Am stat langa mentorul meu in timp ce al a vorbit cu prima entitate si am simtit ce inseamna sa te adresezi acestor spirite dintr-un spatiu de iubire si sa fii ferm in acelasi timp. Dupa aproximatix 20 de minute, spiritul a fost eliberat in lumina.

Atunci cand a finalizat acest proces, a invitat cel de-al doilea spirit sa vina sa vorbeasca si de indata ce acesta a aparut si s-a prezentat cu numele de „Sam”, Andy s-a ridicat de pe scaunul aflat langa clienta si m-a intrebat daca pot conduce eu procesul. Si in timp ce parca fiecare celula din mine urla „Nuuu” m-am auzit spunand un firesc „Da” si m-am observat asezandu-ma de acel scaun.

Apoi a urmat unul dintre cele mai frumose procese pe care eu le-am condus vreodata. A disparut orice poveste, orice urma de teama si ma fost ghidata intr-un mod atat de armonios… Am vorbit cu Sam despre momentul in care s-a alaturat clientei mele, ce l-a atras la ea si ce are nevoie ca sa poate pleca mai departe. Si a fost atat de frumos momentul in care s-a ridicat in lumina impacat 🙂  Am continuat apoi procesul terapeutic necesar cu colega mea.

Si am simtit ca a fost una dintre cele mai valoroase exepriente ale mele. Am primit din nou confirmarea ca lucrurile se intampla asa cum este important sa se intample, la momentul potrivit si in modul potrivit. Si ca cineva acolo sus stie sa orchestreze perfect tot ceea ce este necesar ca eu sa invat si sa traiesc ceea ce este important pentru sufletul meu si pentru misiunea mea.

Am condus de atunci numeroase procese de eliberare a unor entitati atasate. Si iti voi scrie intr-un material viitor de ce si cum se ataseaza anumite entitati in spatiul nostru si care este efectul lor.

Daca ti-a placut acest articol sau daca simti ca ti-a adus o noua perspectiva, te invit sa il distribui si prietenilor tai.

Pace, lumina si iubire,

Ruxandra

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.