Copii de cristal

In mai putin de 2 saptamani fiul meu va implini 6 ani. Uitandu-ma la acesti ultimi ani de la venirea lui in viata mea am 2 trairi contrare. Pe de o parte imi pare ca a fost ieri momentul cand asteptam sa il intalnesc pentru prima data, pe de alta parte in ultimii 6 ani parca am trait (cel putin) o viata.

Se zice ca aceasta noua generatie care vine acum este generatia copiilor de cristal. Ei vin cu o vibratie mai inalta, au dezvoltate mult mai bine capacitatile intuitive si scopul lor este sa ne duca la un nou nivel de evolutie.

Lucrez adesea cu oameni care imi spun ca aparitia unui copil in viata lor a transformat totul intr-o maniera complet diferita de ceea ce se asteptau; imi spun ca „din intamplare” dupa venirea noului sufletel viata i-a determinat sa-si puna intrebari despre ei insisi si sa dezvolte o preocupare constienta fata de cine sunt cu adevarat si ce au nevoie sa transforme si sa invete.

Neindoielnic, fiecare dintre noi, inainte sa venim aici pe Pamant alegem, pe langa alte aspecte, familia in care urmeaza sa ne nastem. Si stiu ca afirmatia aceasta nu este pe placul tuturor; si totusi intr-un nivel superior de constiinta alegem, deoarece stim ca ne va ajuta in drumul devenirii noastre.

Asa au ales si copiii nostri; in deplina cunostiinta. Stiau la ce vin si au ales sa vina.Ā Ii spun uneori fiului meu ca sunt tare recunoscatoare ca m-a ales si te invit, ca daca ai copii, sa le fii recunoscator; puteau sa aleaga pe oricine altcineva si te-au ales pe tine šŸ™‚

Au fost momente cand m-am uitat la el si m-am intrebat daca sunt o mama suficient de potrivita pentru el, daca pot sa ii creez contexul si sa ii transmit iubirea de care are sufletului lui nevoie pentru a creste.

Am inteles ca tot ceea ce are el nevoie este de prezenta constienta manifestata in timp de calitate si iubire neconditionata, dar astea sunt niste concepte foarte relative pentru ca la fiecare nivel de constiinta prezenta si iubirea se traiesc si se transmit diferit.

Si-am mai observat adesea cum, inconstient, uneori reactionez in relatie cu el asa cum relationau parintii mei cu mine. Este important sa fim foarte atenti la aceasta „capcana”. Ranile copilului interior, nevoile lui neimplinite si emotiile nerezolvate ies foarte usor la iveala in relatia cu copii nostri.

Te invit sa fii prezent la modul in care reactionezi adesea cu privire la copilul tau si sa vezi tiparele inconstiente care te conduc, ranile inca neinchise care dicteaza reactia.

Este foarte important nu doar pentru tine, dar si pentru copilul tau sa ai un angajament fata de tine cu privire la transformarea si evolutia ta.

Copiii de cristal vin pe Pamant pentru a ne ajuta sa trecem la un nou nivel de evolutie si simpla lor prezenta ne transforma viata si atrage noi posibile optiuni.

Ce ai nevoie pentru a-ti da voie sa experimentezi si sa oferi un nivel mai profun de prezenta si iubire neconditionata?

Te imbratisez cu drag,

Ruxandra