Contact

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre regresiile in vieti anterioare sau daca iti doresti sa incepi un program de terapie prin regresie in vieti anterioare te invit sa ma contactezi.

Poti sa imi scrii la adresa de e-mail:  ruxandrabulzan@gmail.com

Telefon: +40 722 579 764  –  10:00 – 17:00 (luni-vineri):

 

8 Comments

 1. Buna seara !

  Ma intereseaza o sedinta de regresie in vietile anterioare si de vindecare a tiparelor repetitive. In ce consta ? Durata, locatie, cost etc ?

  Multumesc

 2. buna ruxandra si pe mine ma intereseaza subiectul cu hipnoza regresiva si as dori sa l pun in practica mai exact doresc o sfatuire de la dvs, cum e bine sa procedez la cabinetul dvs individual sau la un work shop?? am mentinut legatura cu dvs si am inteles de aici ca e ff bine la work shop pt ca este energia de grup care conteaza fff mult si amplifica starea aceea de constiinta si atuncea daca binevoiti as dori sa ne cunoastem si in functie de cum puneti dvs sau de locuri disponibile doresc sa ne intalnim . daca e vb de work shop doresc sa fiu prezent la iasi pe 21 sept si doresc detalii despre inscriere. va multumesc o saptamana frumoasa sa aveti )))))

 3. Buna seara! Imi puteti spune cand va fi urmatorul work shop in iasi? Mi-ar face mare placere sa particip…am citit penerasuflate toate articolele…sunt exact pentru sufletul meu..ma regasesc..astept cu nerabdare un raspuns! Multumesc!

 4. Buna ziua ,pe data de 4 Octombrie,vin in tara pentru o saptamina ,si a si vrea sa incep un program de terapie prin regresie.
  Problema este ca stau putin in Bucuresti.Va rog sa mi spuneti daca este posibil .

  Va multumesc Viorica

 5. Va rog sa incercati sa organizati ceva in zona Galati, Braila, pentru a beneficia si persoanele din aceasta zona. Un seminar de regresie in vieti anterioare ar fi interesant urmat poate de sedinte individuale. Multumesc

Comments are closed.