Povestea Iuliei – blocaje in iubire si juraminte de castitate

Povestea despre care am decis sa scriu astazi este despre blocaje in iubire, dezamagire in dragoste si juraminte de castitate. Iulia este o femeie trecuta de 30 de ani care desi poseda toate calitatile dezirabile experimenteaza anumite blocaje in manifestarea relatiei romantic armonioase pe care si-o doreste. Ea spune ca in ultimii anii i-a fost dificil sa intalneasca un partener, iar atunci cand a intalnit barbate ce ii pareau potriviti la un moment dat, subit si fara prea multe explicatii, acestia se retrageau din relatie.

Am pornit in regresie cu intentia de a identifica sursa acestor blocaje care o impiedica sa primeasca iubirea pe care o doreste si o merita.

In primul moment pe care l-a accesat in regresie s-a regasit in corpul unei calugarite in varsta. Simtea multa bunatate si blandete in acea personalitate. Adesea mergea in cadrul unor comunitati in care oamenii erau atinsi de iubirea, grija si intelepciunea ei.

I-am cerut sa se intoarca inapoi in timp, in primul moment din acea viata iar amintirea pe care a accesat-o a lamurit motivul alegerii ei de a se calugarii. In jurul varstei de 17 ani suferise o mare dezamagire in dragoste. In urma acelei experiente a decis ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu barbatii. A les sa se dedice lui Dumnezeu deoarece “nici un barbat nu este ca si Dumnezeu” (acestea au fost cuvintele ei care mi-au rasunat foarte puternic datorita energiei cu care au venit).

Si-a petrecut restul vietii impratindu-si timpul intre rugaciune si ajutorarea oamenilor.

Toata viata s-a simtit iubita, in conexiune cu Dumnezeu si binecuvantata de faptul ca prezenta ei poate face o diferenta pozitiva in viata oamenilor. A murit impacata. I-a lipsit insa apropierea fizica, relatia in plan uman cu un barbat.

In conversatia cu Ghidul spiritual a aparut faptul ca lectia acelei vieti a fost daruirea de sine. Legatura cu aceatsa viata si cu momentul actual era data de juramintele ei si de credinta ei ca “nici un barbat nu este ca Dumnezeu”.

A constientizat ca in viata actuala inca mai cauta un barbat care sa se ridici la nivelul lui Dumnezeu. A inteles ca in timp ce in fiecare om este Dumnezeu, noi toti avem si o latura umana. A ales sa renunte la acete juraminte si acele credinte care nu mai serveau si sa meraga mai departe alegand sa primeasca iubirea in viata ei atat din partea divinitatii cat si din partea unui barbat potrivit.

Sunt curioasa cum se va scrie diferit de aici inainte poveste de iubire a Iuliei si sunt convinsa ca aceste constientizari si eliberari isi vor face vazut efectul in viata ei.

Daca simti ca acest articol ti-a adus o noua perspectiva te invit sa il distribui astfel incat sa-l vada si prietenii tai.

Multa lumina si iubire,

Ruxandra