Terapia prin regresie in vieti anterioare

Mi s-a intamplat adesea sa fiu intrebata care este rolul si scopul regresiilor si al terapiei prin regresie in vieti anterioare. M-am gandit ca poate nici pentru tine nu este inca foarte clar acest lucru, astfel ca astazi am decis sa-ti vorbesc tocmai despre asta. Sa incepem, deci J

Terapia prin regresie in vieti anterioare implica reactivarea unor amintiri din vieti trecute, de obicei prin hipnoza, pentru a regasi tipare si evenimente care inca ne influenteaza negativ viata si realitatea curenta.

Prin intermediul terapiei prin regresie in vieti anterioare poti sa:

 • ajungi la cauza de baza a unei situatii actuale si sa o rezolvi
 • intelegi implicatiile karmice
 • observi ce lucruri au ramas nerezolvate din alte timpuri
 • intelegi relatiile actuale
 • te debarasezi de vechile tipare
 • obtii vindecare
 • obtii o noua perspectiva spirituala asupra situatiei de viata in care te afli

Poti merge catre vietile anterioare cu scopul de intelegere si învatare ,din curiozitate sau chiar din dorinta de a descoperi talente, valori, sentimente și daruri pe care le-ai avut  in alte vieti .

De ce terapie prin regresie in vieti anterioare?
Toate vietile noastre din trecut sunt  parte din viata noastră actuala, iar ele sunt mult mai aproape de amintirile si emotiile noastre decat ne dam majoritatea dintre noi seama .

Spre deosebire de a asculta pe cineva care iti spune despre viețile noastre trecute pe care le-ai fi avut, sesiunile de terapie prin regresie in vieti anterioare sunt mult mai puternice datorita implicarii personale, experimentarea unor vieti anterioare putandu-ne conduce la descoperiri si insight-uri puternice. Această experiență directă poate fi folosita pentru a schimba vietile noastre prezente in bine, precum si pentru a oferi oportunitati si beneficii de invatare, vindecare si crestere .

Stim cu totii ca cunoasterea este putere. Deci, este logic ca cunoasterea de sine este putere. Stiind despre noi insine mai mult, ne vom simti mai bine in propria noastra piele . Ințelegerea a ceea ce ne motiveaza , ceea ce respingem, a ceea ce tanjim după , ceea ce avem nevoie sa evitam și a lucrurilor pe care le gandim si le simtim poate face o forte mare in sanatatea noastră fizica si emotionala. „- Sylvia Browne – ” Vieti anterioare, vindecari viitoare

Care sunt motivele care te-ar putea determina sa iei in considerare terapia prin regresie in vieti anterioare?

Oamenii au, în general, patru motive fundamentale pentru care solicita terapia prin regresie in vieti anterioare:

1. Terapie – care ofera posibilitatea de a rezolva problemele curente care au originile în viețile anterioare. Provocarile cu care avem de-a face azi isi au, de foarte multe ori, originea in evenimente foarte indepartate care nu au fost niciodata rezolvate. Regresia in vieti anterioare  este cel mai rapid si cel mai eficient mod de a ajunge la radacina acestor probleme .

2. Intelegerea relatiilor – Multi dintre noi vrem sa intelegem de ce unele relatii din viata noastra sunt asa cum sunt azi. Ai simțit vreodată o legatura foarte puternica cu o persoana pe care abia ai cunoscut-o? Simti ca te confrunti cu diverse provocari inexplicabile in relatiile tale de familie?  Acest lucru ar putea fi ca urmare a recunoasterii la nivel de suflet a celeilalte persoane si a prezentei unor lucruri ramase nefinalizate.

3. Cresterea spirituala – Invatarea din ceea ce s-a intamplat in trecut poate accelera propria noastra crestere si ne poate ajuta in descoperirea propriului noastru drum sau scop.

4. Curiozitatea – Poate te intrebi daca ai mai trait vreodata si daca da, cum si unde a fost acea viata.

Cel mai important – care sunt beneficiile ?

Exista multe beneficii viitoare din explorarea trecutului. Uitandu-te inapoi poti evita repetarea greselilor si capcanele din prezentul tau. Beneficiul vine din intelegerea tiparelor subconstiente, a emotiilor și a amintirilor. Poti folosi intelepciunea acumulata pe parcursul mai multor vieți pentru a avea o viata si o crestere mai implinitoare astazi .

Prin terapia prin regresia in vieti anterioare este posibil să :

 • Afli de ce te confrunti cu anumite probleme in viata ta actuala
 • Iti recreezi in mod constient si constructiv viitorului asa cum il vrei
 • Diminuezi si chiar elimini frica de moarte
 • Intelegi, vindeci si rezolvi traume vechi pe care inca le porti
 • Elimini provocarile fizice si emotionale prin descoperirea si rezolvarea cauzei de baza
 • Identifici modele recurente
 • Vindeci amintiri dureroase
 • Recunosti prieteni din trecut si suflete pereche

La ce sa te astepti intr-o sesiune de terapie prin regresie in vieti anterioare?
Clientul este ghidat într-o stare de transa de catre terapeut prin hipnoza (este necesară doar o stare de usoara de transa pentru a accesa amintirea unei vieti anterioare). Pentru majoritatea clientilor informațiile si amintirile apar destul de repede si spontan . Există o serie de metode diferite de intrare intr-o viata anterioara care te ajuta sa te concentrezi si sa relaxezi partea constienta a minții astfel incat sa iti poti accesa subconstientul unde sunt stocate toate amintirile noastre.

O sesiune de terapie prin regresie in vieti anterioare dureaza aproximativ 1,5 – 2 ore. În urma regresiei este o idee bună sa iti lasi un timp liber, doar pentru tine, pentru a procesa experienta si a lasa energia sa se aseze .

Cum te pregatesti pentru o sesiune de terapie prin regresie in vieti anterioare?
Intregul proces este foarte usor si similar cu meditatia . La fel cum oricine isi poate aminti evenimente din viata actuala, majoritatea oamenilor isi pot accesa in siguranta, printr-un ghidaj corespunzator, amintirile stocate ale vietilor anterioare .

Tot ce trebuie sa faci este sa:

 • Abordezi sesiunea cu o minte deschisa
 • Te relaxezi
 • Te concentrezi
 • Urmezi instructiunile terapeutului

Pentru a vedea diferente semnificative si de durata, de cele mai multe ori, se recomanda un numar de 3-5 sedinte de terapie prin regresie in vieti anterioare.

Orice alte alte intrebari referitoare la acest proces ai, trimite-mi un e-mail si iti raspund cu drag. Daca ti-a placut acest articol sau daca consideri ca ai prieteni carora le-ar folosi sa il citeasca, te invit sa il distribui.

Iti multumesc,

Ruxandra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.