Loading Evenimente
Găsește Evenimente

Evenimente viitoare

Evenimente List Navigation

august 2017

Curs Profesional de Hipnoza Ericksoniana 17-20 aug. 2017 – Bucuresti

august 17 @ 9:00 am - august 20 @ 5:00 pm

Acesta este un curs de formare in hipnoza care se intinde pe o perioada de 4 zile si care acopera cerintele de baza in hipnoterapie. Vor fi prezentate tehnicile traditionale si hipnoza ericksoniana si include cursul practic, demonstratii live, lucru in grupuri mici, supervizare si teme de lectura individuala.

Află mai mult »
septembrie 2017

Workshop – Vindecarea Sufletului – Bucuresti

septembrie 26 @ 6:30 pm - 8:30 pm

La nivel de suflet suntem perfecti, iar ceea ce ne impiedica sa vedem si sa simtim asta sunt doar ranile si resentimentele ce le purtam cu noi. Atat in viata actuala cat si in vieti trecute am lasat lucruri nerezolvate care inca ne apasa si nu ne permit sa ne bucuram pe deplin de minunea fiecarei zile.

Află mai mult »
octombrie 2017

Workshop Experiential – Regresii in Vieti Anterioare – Brasov

octombrie 7 @ 10:00 am - 6:00 pm

Workshop Experiential - Regresii in Vieti Anterioare - Brasov
Ca multi dintre noi probabil ai diverse intrebari despre vietile tale trecute. Unde ai fost? Cum ai trait? Ce meserie ai avut? Cum ai murit? Exista anumite asemanari cu viata curenta? Cum este viata prezenta influentata de experientele anterioare?

Află mai mult »

Workshop – Reconecteaza-te cu Ghidul tau Spiritual – Bucuresti

octombrie 10 @ 6:30 pm - 8:30 pm

In toata aceasta experienta umana avem alaturi de noi fiinte de lumina dornice sa ne ajute si sa ne indrume, dar pentru ca aceste fiinte pline de iubire sa intervina in viata noastra este nevoie ca noi sa le nvitam si sa le cerem ajutorul.

Află mai mult »
iunie 2018

Program de formare in Terapia prin Regresie – 2018 – 2019

iunie 13, 2018 @ 9:00 am - iunie 16, 2018 @ 5:30 pm

În fiecare dintre noi par să existe evenimente din vieți anterioare. O migrenă, o durere de spate sau la genunchi poate spune o poveste dintr-un vechi accident sau rană. O durere cronică în gât poate proveni din strangulare, spânzurare sau sufocare. Pentru că sufletul se întoarce la viață în mod repetat, aceste amintiri traumatice sunt recreate în viața curentă adesea fără sens și ne împiedică să ducem o viață liniștită. Ele ajung în conștiința noastră prin anxietate, atacuri de panică,…

Află mai mult »
+ Exportă evenimente