Loading Evenimente
Găsește Evenimente

Evenimente viitoare

Evenimente List Navigation

iulie 2018

Seara Experientiala de Regresii in Vieti Anterioare – Constanta

iulie 31 @ 6:30 pm - 8:30 pm
Va fi anuntata participantilor,
Constanta, România

Ai auzit probabil de foarte multe ori despre faptul ca diverse experiente din Vieti Anterioare iti influenteaza viata ta prezenta. Te astept la aceasta ” Seara Experientiala de Regresii in Vieti Anterioare ” pentru a cauta raspunsuri impreuna.

Află mai mult »
august 2018

Workshop Experiential – Regresii in Vieti Anterioare – Bucuresti

august 4 @ 10:00 am - 3:00 pm

Workshop Experiential - Regresii in Vieti Anterioare - Bucuresti
Ca multi dintre noi probabil ai diverse intrebari despre vietile tale trecute. Unde ai fost? Cum ai trait? Ce meserie ai avut? Cum ai murit? Exista anumite asemanari cu viata curenta? Cum este viata prezenta influentata de experientele anterioare?

Află mai mult »

Formare și Certificare Internaționala în Hipnoza Ericksoniana

august 7 @ 9:00 am - august 11 @ 5:00 pm

Acest curs te ajuta sa dobandesti cunostiintele si abilitatile de care ai nevoie pentru a practica cu succes hipnoterapia clasica Eriksoniana. Alatura-te celor peste 400 persoane din intreaga lume care au urmat acest program de pregatire al Regression Academy (UK).

Află mai mult »

Workshop – Vindecarea Relatiei cu Mama – Constanta

august 12 @ 9:00 am - 5:00 pm

Inainte de a veni pe Pamant sufletul isi alege, printre altele, familia in care urmeaza sa se nasca deoacere acela este contextul cel mai portivit pentru evolutia sufletului

Află mai mult »

WEBINAR – Echilibrarea Chakrelor

august 14 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Webinar - Echilibrarea Chakrelor
Chackrele sunt sunt centrii enrgetici aflati in corpul nostru. Exista diverse teorii cu privire la numarul si pozitionarea lor, insa sunt recunoscuti in mod general 7 asemenea centrii.

Află mai mult »

Workshop – Calatorie in Viata dintre Vieti – Bucuresti

august 25 @ 10:00 am - 3:00 pm

“Viata dintre Vieti” reprezinta acel spatiu fascinant in care sufletul isi continua existenta intre momentul parasirii corpului fizic (asa numita “moarte”) si momentul in care el revine in plan fizic din nou prin nasterea intr-un corp nou.

Află mai mult »
octombrie 2018

Formare și Certificare Internaționala în Hipnoza Ericksoniana

octombrie 22 @ 9:00 am - octombrie 26 @ 5:00 pm

Formare si Certificare Internationala in Hipnoza Ericksoniană sub egida Regression Academy U.K. si EARTH Un program accelerat (5 zile) de instruire si  practica integrata a tehnicilor traditionale de hipnoza, pentru a putea practica eficient si rapid aceast tip de terapie.  - Bucuresti, 22-26 oct. 2018 -   Acest curs te ajuta sa dobandesti cunostintele si abilitatile de care ai nevoie pentru a practica cu succes hipnoterapia clasica Ericksoniana. Alatura-te celor peste 400 persoane din intreaga lume care au urmat acest…

Află mai mult »
noiembrie 2018

Formare și Certificare Internaționala în Terapia prin Regresie – 2018–2019

noiembrie 13, 2018 @ 9:00 am - iulie 12, 2019 @ 5:30 pm

Terapia prin regresie in vieți anterioare ne permite să vedem dincolo de confuzia și iluziile din această viață și aduce o vindecare a vieților trecute care rezonează în viața curentă.

Află mai mult »
+ Exportă evenimente