Povestea Alexandrei: tristetea de fiecare zi

Am cunoscut-o pe Alexandra intr-una dintre „deplasarile” mele in tara. am lucrat impreuna atunci, apoi ea a venit la Bucuresti pentru a continua procesul.

Este o femeie trecuta putin de 30 de ani, inteligenta, cu preocupari in domeniul dezvoltarii personale si terapiilor alternative. Intr-una dintre sedintele noastre, imi povestea ca simte tristete, o tristete profunda care nu avea nici o explicatie sau cauza in momentul curent al vietii ei. Mai mult, valul de tristete se accentua in fiecare zi aproximativ in intervalul 13 – 16 atat de puternic incat adesea o determina sa planga.

Am decis sa cautam si sa rezolvam cauza acestui sentiment de tristete.

Dupa procesul obisnuit de relaxare prin hipnoza am cerut Sinelui ei Superior sa o duca in acea experienta trecuta acolo unde exista sursa sentimentului de tristete pe care il experimenteaza. (In aceste procese stim mereu de unde plecam, dar cam niciodata unde ajungem. Sursa unei astfel de emotii poate sa fie in egala masura intr-o viata trecuta, in copilaria curenta sau in viata intrauterina. Subconstientul stie mereu unde e sursa, oricare ar fi ea).

In regresie, alexandra s-a perceput in corpul unui barbat. Primul moment pe care l-a retrait a fost la vremea cand barbatul avea aproximativ 25 ani (putin sub varsta ei la momentul sedintei). Era intr-o incapere alba cu tabloruri vechi, imbracat in haine „de lucru”. Simtea furie si dezamagire. Aflase ca femeia pe care o iubea il tradase si venise acum sa-i ceara socoteala.  In momentul in care a vazut-o furia lui s-a stins si a luat-o in brate. A primit in schimbul explicatiilor si iubirii marturisirea femeii care i-a spus ca nu-l mai iubeste. O durere profunda l-a cuprins.

Am trecut apoi intr-un al moment semnificativ. Si aici a experimentat dezamagirea, durerea si respingerea unei alte femei de care se indragostise. In urma acestei experiente o tristete profunda s-a intiparit in inima lui, o tristete asociata cu gandul „Imi doresc sa iubesc si nu primesc nimic inapoi”.

N-am mutat la sfrasitul acelei vieti. a descoperit ca la aproximativ 70 de ani era singur. Nu avusese nicand familie pentru ca niciodata nu reusise sa castige iubire niciunei femei. Dupa cele 2 experiente de respingere spunea ca nici nu a mai avut curaj sa se apropie de nimeni de teama de a nu fi ranit.

A murit singur cu tristetea in inima.

In procesul de vindecare si intergare a experientei am cerut ajutorul Ghidului ei Spiritual. acesta a jutat-o s ainteleaga ca lectia acelei vieti fusese sa duruiasca iubire, fara sa astepte nimic in schimb. Tristetea aceea aparuse din nou deoarece ea nu se simtea iubita. Am lucrat pe iertarea de sine si am cerut sa primeasca sentimentul de a stii sa simta iubirea ce o primeste, iar sfaturile de final ale Ghidului au fost foarte valoroase.

Dupa aceasta sedinta, am lucrat din nou impreuna cam dupa o luna si jumatate. Eram curioasa cum e acel sentiment de tristete profunda care o facea sa planga zilnic 3 ore/zi. Am avut o foarte mare bucurie sa aud ca acel sentiment disparuse. Complet. De multe ori curatarea unui sentiment ata de profund are nevoie de mai mult de o sedinta de lucru dedica lui pentru a fi indepartat cu totul. Totusi vindecarea acesta este depaseste uneori toate asteptariile. 🙂

Daca simti ca acest articol ti-a adus o noua perspectiva te invit sa il distribui astfel incat sa-l vada si prietenii tai.

Iti trimit multa lumina si iubire,

Ruxandra

 

 

 

Opt In Image
Newsletter Vieti Anterioare
+ Meditatie gratuita mp3
     Scrie-mi mai jos datele tale si vei primi gratuit o meditatie de “Reconectare prin iubire” pe care o vei putea folosi ori de cate ori doresti sa-ti regasesti echilibrul, pacea si sa iti reamintesti Esenta ta adevarata.

     De asemenea, din cand in cand vei primi un e-mail de la mine cu ultimele articole postate pe tema vietilor anterioare,diverse materiale care sa te sprijine in evolutia ta spirituala si informatii referitoare la urmatoarele seminarii si workshopuri.

Pace, lumina si iubire, Ruxandra

4 Comments

  1. Mi a plăcut mult povestea Alexandrei si m a dus cu gândul la sentimentul de tristețe care ma încearcă si pe mine uneori așa fără motiv deodată ca si cum bucuria din jur nu ar exista! Poate ca e rezultatul unei experiențe dintr o alta viață sau poate că e numai singurătatea. Este greu prin străini singura dar asta e… Eu îți mulțumesc pentru articol și aștept un altul când va fi să fie. Te îmbrățișez cu drag ca si cum ai fi aici lângă mine! O duminica plăcută suflet frumos!

  2. Foarte interesant si foarte adevarat, am trimis deja lincul unei prietene si sper sa se gandeasca la faptul ca atunci cand esti suparat pe cineva tu esti primul beneviciar iar cel pe care te superi este al doi-lea .,poate de asta cand ma intreaba cineva daca sunt suparata(sunt mai sobra ) eu raspund ,ca nu s-a nascut persoana care sa ma supere.Desigur pana am ajuns sa gandesc asa am trecut prin propriile mele lectii ale supararii, o saptamana minunata!

  3. Multumesc, Ruxandra. Citesc de fiecare data cu placere si interes materialele pe care mi le trimiti. Mi- as dori sa stiu care e scopul meu in viata, de ce relatiile mele au esuat, de ce relatia cu mama este si a fost mereu tensionata, daca am sansa de a crea o relatie adevărată cu actualul partener, daca trebuie si e bine sa plec sa muncesc în străinătate…Am multi Daca…Oare o regresie si o conectare cu Sinele meu Superior m – ar ajuta sa primesc răspunsuri? Astept un raspuns si iti multumesc. Sa ai o saptamana frumoasa.ă

Comments are closed.