Intalnire cu tine insuti. Cine esti tu, dincolo de povestea ta?

Ma intreb cand te-ai oprit ultima data din agitatia si vartejul vietii pentru a te privi in „oglinda”. Si nu ma refer la a-ti privi corpul ci a te privi pe tine cel adevarat, dincolo de roluri, masti si etichete (auto)imprimate.

Ma intreb cand ti-ai luat ultima data timp de petrecut cu tine insuti in liniste si comtemplare; timp in care sa privesti in interior si sa te descoperi, sa-ti reamintesti cine esti Tu.

Ma intreb cand ai acordat ultima data o atentie completa dorintelor si nevoilor tale profunde. Si nu ma refer la ambitii si cereri ale egoului tau, ci la ceea ce sufletul tau simte cu adevarat.

Astazi vreau sa-ti propun un exercitiu simplu. Poate prea simplu pentru nevoia de complicat a mintilor noastre. Este un exercitiu de intoarcere spre tine, autenticul Tu.

Rezerva-ti un timp special pentru tine intr-un spatiu retras in care sa nu te deranjeze nimeni. Amineste-ti sa-ti inchizi telefonul. S-ar putea sa simti ca iti doresti sa lasi sa merga in fundal o muzica de relaxare (sau poate vreo mantra cantata armonios). Sau poate vrei sa aprinzi niste betisoare parfumate sau sa folosesti uleiuri esentiale intr-o candela.

Aseaza-te confortabil si mergi cu toata atentia in centru inimii tale. S-ar putea sa simti cum parca treci prin starturi si straturi de povesti, ganduri si „judecati”. Imagineaza-ti ca mergi in centrul inimii, chiar in interior.

Si cand esti acolo da-ti voie sa simti complet cum se simte energia inimii tale. Permite-ti sa-ti simti Esenta, natura ta reala, autentica.

Si daca este pentru prima data cand parcurgi un asemenea proces s-ar putea sa fii foare surprins de energia minunata care se ascunde acolo in interiorul tau. S-ar putea sa fie pentru prima data (in aceasta experienta umana) cand simti aceasta energie de pace si iubire.

Imagineaza-ti cum aceasta energie a naturii tale adevarate se extinde si iti cuprinde incet fiecare structura din fiinta ta; parca fiecare celula isi reaminteste care este Esenta ce o anima. Si lasa energia aceasta sa curga armonios.

Ramai cateva minute cu toata atentia focalizata pe aceasta vinbratie apoi revino incet in momentul prezent aducand cu tine aceasta (noua) reamintire a Esentei tale interioare stiind ca poti trai fiecare moment al vietii din spatiul constientei naturii tale adevarate.

Probabil te-ar ajuta sa faci acest exercitiu macar din cand in cand.

Te invit sa incerci acest exercitiu si apoi sa-mi scrii un comentariu aici sub articol despre cum te-ai simtit in timpul procesului si daca ai observat ceva diferit in trairile / evenimentele / situatiile din viata ta dupa aceea.

Daca simti ca ca ti-a fost de folos, te rog distribuie-l si prietenilor tai.

Iti trimit lumina, iubire si pace,

Ruxandra

Opt In Image
Newsletter Vieti Anterioare
+ Meditatie gratuita mp3
     Scrie-mi mai jos datele tale si vei primi gratuit o meditatie de “Reconectare prin iubire” pe care o vei putea folosi ori de cate ori doresti sa-ti regasesti echilibrul, pacea si sa iti reamintesti Esenta ta adevarata.

     De asemenea, din cand in cand vei primi un e-mail de la mine cu ultimele articole postate pe tema vietilor anterioare,diverse materiale care sa te sprijine in evolutia ta spirituala si informatii referitoare la urmatoarele seminarii si workshopuri.

Pace, lumina si iubire, Ruxandra

One Comment

  1. Lumina,iubire si pace si tie !Am experimentat si este intradevar mirific,o fac de cate ori am ocazia . Rodica.

Comments are closed.